heartsonfire
Iron
kullanan var mı, varsa nerden aldı, aldıysa nasıl saklayabiliriz aileye belli etmeden vesaire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@susisesikullanan var mı
Turkiye'de saf ve kazik fiyata olmayan reta zor bulursun dostumvarsa nerden aldı
Bircok tarzda yapan var, ona ozel kucuk buzdolabi da alabilirsin dolapta hic gorunmeyen yerlere de sikistiradabilirsin.nasıl saklayabiliriz aileye belli etmeden vesaire
Reta genel olarak daha iyi değil mi hem daha az risk vbOnun yerine DNP alabilirsin alternatif olarak Turkiye'de.
@dogu Senin DNP Source'unun telefon numarasini biraksana
Metabolizmanin surekliligi acisindan daha iyi de dnp hizli yag verme bakimindan daha iyiReta genel olarak daha iyi değil mi hem daha az risk vb
@dogu o zaman seni bekliyoruzMetabolizmanin surekliligi acisindan daha iyi de dnp hizli yag verme bakimindan daha iyi
Uzun vadede reta mogs ama cok az yemek yiyen bir insansan ve diyetine disiplinliysen dnp'nin overall reta'dan iyi olabilecegini dusunuyorum
DNP'nin riski yok benc
insülin taşıma çantaları var. onlar uygun mudur@susisesi
Turkiye'de saf ve kazik fiyata olmayan reta zor bulursun dostum
Bircok tarzda yapan var, ona ozel kucuk buzdolabi da alabilirsin dolapta hic gorunmeyen yerlere de sikistiradabilirsin.
Ama dedigim gibi saklamaktansa bulmasi cok daha zor olan bir sey ztn
1 vial 12 mg 4000 tl nasıl fiyat mesela net çakma mıdır bilmediğimden soruyorumtr de alınmaz
Dnp tavsiye etmiyorum en azından 400mg ed kullanmayın bide bobrek ve karaciğer korucu ney alinOnun yerine DNP alabilirsin alternatif olarak Turkiye'de.
numarası bendede gitti banada attın rehber silindi amkOnun yerine DNP alabilirsin alternatif olarak Turkiye'de.