rezitıns

nevaevametheratall

nevaevametheratall

ne okulu lan ben okula gitmem
Helal olsun kankama Mod da oldun ya artık gam yemem bu modluk seks den sonra verilmiş dikkatli bakarsanız gengarla ikisinin de yanakları kıpkırmızı iyi güzel vuruşuyorsunuz da Gengar sana birşey diyecem REZITINS çok çabuk boşalıyior ama idare et işallah evlenirler düğünüze gelirim söz Bumm :ROFLMAO::ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius, Thrill and 7 others
kim kimi sikiyor

• JFL
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: Auchelius, Thrill, Orcairis and 3 others
Ne demek rezidans beni aldatma girisiminde bulundu ?

Evet, master'in yarragini yaladigini duydum ama karsiliginda mod alacagini soylemisti o yuzden ona katladim.

Ama bu ne demek oluyo @Resistance. ? bu kadar ileri gidecegini dusunmedim.

Kürtlüğünden utan.

Bir noktadan sonra insan durup şunu soruyor:
“Biz ne ara bu kadar ciddiye aldık bu işi?”

Başlangıçta her şey dağınık ama zararsızdı. Söylenenler yarı şaka, yapılanlar yarı deneme gibiydi. Kimse kimseye açık açık bir söz vermemişti ama herkesin kafasında sessiz beklentiler vardı. Asıl sorun da buydu zaten. Kimsenin dile getirmediği şeyler, zamanla en ağır yük hâline gelmişti.

“Rezidans beni aldatma girişiminde bulundu” cümlesi ağzımdan çıktığında, ben bile ne dediğimi tam bilmiyordum. Sözcükler büyük, anlamları bulanıktı. Ama karşımdakilerin yüzüne baktığımda, o cümlenin benden kopup bambaşka yerlere gittiğini fark ettim. Herkes kendi payına düşeni almıştı o sözden. Kimi kendini suçlu hissetti, kimi saldırıya geçti, kimi de sessizliğe gömüldü.

Asıl tuhaf olan, kimsenin “bir duralım” dememesiydi.
Kimse “belki de yanlış anladık” ihtimaline tutunmak istemedi. Çünkü yanlış anlaşılma ihtimali, herkesin kurduğu küçük dengeleri bozuyordu. O dengeler bozulmasın diye, saçma olan mantıklıymış gibi davranıldı, ağır olan hafifmiş gibi geçiştirildi.

Ben ilerledikçe fark ettim ki mesele ne rezidanstı ne de ortada dolaşan söylentilerdi. Mesele, insanların birbirine bakıp da açıkça konuşamamasıydı. Herkes bir şey kazanma derdindeydi ama kimse bunun bedelini yüksek sesle söylemeye cesaret edemiyordu. O yüzden ima vardı, fısıltı vardı, yarım cümleler vardı; ama netlik yoktu.

Beni en çok yoran da buydu.
Sürekli bir şeylerin arasında kalmak. Ne tamamen içinde olmak ne de tamamen dışında durabilmek. Herkesin senden bir şey beklemesi ama kimsenin sana dürüst davranmaması. Bu, insanın zihnini yavaş yavaş kemiren bir hâl.

Bir yerde anladım ki, bu hikâye uzadıkça kimse temiz çıkmayacaktı. O yüzden geri çekilmek gerekiyordu. Bir adım değil, birkaç adım. Çünkü bazen haklı olsan bile, o ortamda kalmaya devam etmek seni haksız duruma düşürür. İnsan kendini savunurken bile yıpranır.

Sonunda şunu kabullendim:
Bu yaşananların hepsi, olması gerekenden fazla anlam yüklenmiş şeylerdi. Biraz sessizlik, biraz mesafe, biraz da kabullenme olsaydı, kimse bu kadar ileri gitmeyecekti. Ama olmadı. Olan oldu.

Geriye sadece şu kaldı:
Bazı meseleler konuşularak değil, uzaklaşarak çözülür.
Ve bazı cümleler, söylendiği anda değil, yankısı bittiğinde anlaşılır.

Bu yuzden de... Senden uzaklasma karari aldim @Resistance.

Yarragini yaladigin gavur arkadaslarinla bol sans

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, jsbera and 4 others
dnr

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: iwishiwastaller, Auchelius, Serialsuicide and 9 others
gengar: "arent those your friends resi??"

• JFL
Reactions: Serialsuicide, anathema, Thrill and 5 others
Fitting into the mod team perfectly so far
Are you planning to be a mod in future

I feel like it's too much for a person with a life or a gf

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, Orcairis and 1 other person
Are you planning to be a mod in future

I feel like it's too much for a person with a life or a gf
nope, I don't see a point in it

• +1
Reactions: flows5991, Thrill, Fridx and 2 others
  • Woah
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Fridx and 3 others
Helal olsun kankama Mod da oldun ya artık gam yemem bu modluk seks den sonra verilmiş dikkatli bakarsanız gengarla ikisinin de yanakları kıpkırmızı iyi güzel vuruşuyorsunuz da Gengar sana birşey diyecem REZITINS çok çabuk boşalıyior ama idare et işallah evlenirler düğünüze gelirim söz Bumm :ROFLMAO::ROFLMAO:

gengar resiyi diğer modlara tanıtırken

• JFL
Reactions: flows5991, İNTİKAM VAKTİ, Thrill and 5 others
  • +1
Reactions: Thrill, nevaevametheratall and Orka
I thought u applied and got rejected
I remember u saying that u applied
i think i did in like september, age ago

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Orcairis and Fridx
IMG 3965

• +1
  • Woah
Reactions: Auchelius, Thrill, Orka and 1 other person
all ik about you is that you helped me with sourcing when I was a grey so alr one of my favorite forum members:love:

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Orka and 2 others
all ik about you is that you helped me with sourcing when I was a grey so alr one of my favorite forum members:love:
Oooh ahhhh ehhhh yala yala

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, NoxInfernum and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Orcairis and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, NoxInfernum and 2 others
bende kendisini adaşlıktan severim
Orca dancing

@Orka

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Orka and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Fridx and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum and Fridx
kim kimi sikiyor
orka 1 cm bile uzamam diyo. maarda abi biliyorum plaklarin ne kadar acik oldugundan boy tahmin edilemiyo ama yine de benim için tahmin yapar mısın arda abi

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill and Resistance.
@growthplatessss111 atsana röntgenini yorumlayım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
@growthplatessss111 atsana röntgenini yorumlayım
Bu adam bi anda neden luksmeksr olmaya karar verdi en son komik postlar atıyodu psikologum diye larplıyodu

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111, Auchelius and 1 other person
Bu adam bi anda neden luksmeksr olmaya karar verdi en son komik postlar atıyodu psikologum diye larplıyodu
KNK LARPLIYOM HALA KOMİK DEĞİL MİYİM :(

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
her avime baktığımda kötü düşünceler geliyo aklıma değiştirecem galiba

• +1
Reactions: Thrill

Users who are viewing this thread

Back