Rimobolana: ataturk onayli ilac

17 kemik yaşında 10 santim uzamış adam var kemik yaşına da fazla aldanma değişik olaylar dönüyor
kemik yaşınla pek alakası benim demek istediğim yok wrist zaten baya geniş acıkda bacaklar ilk önce kapanıyo gibi geliyor bana

Ve 7 ay önce baslamak 7 ay daha fazla uzama zamanı demek. Tabi gh ai nasıl çalışıyor pek bilmem yanı bence genetik limiten 5cm falan gecdiysen daha uzarmısım bilmem işte ama 7 ay önce baslasaydım baya fark edermidi yani 2cm falan fark etse cok amk 2cm hayatdır

• +1
Reactions: Deleted member 70692
SAGOPKAJMER İSTİSNALARKAİDEYİBOZMAZ
Böyle bir ihtimalin olduğunu da belirtmekteyim
kemik yaşınla pek alakası benim demek istediğim yok wrist zaten baya geniş acıkda bacaklar ilk önce kapanıyo gibi geliyor bana

Ve 7 ay önce baslamak 7 ay daha fazla uzama zamanı demek. Tabi gh ai nasıl çalışıyor pek bilmem yanı bence genetik limiten 5cm falan gecdiysen daha uzarmısım bilmem işte ama 7 ay önce baslasaydım baya fark edermidi yani 2cm falan fark etse cok amk 2cm hayatdır
Mal hgh bascakdin anabolic basmicakdn bi bok degismicekdi anabolic daha onemlk oldigunu yeni ogrendin bak

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 79837
Harbi 2cm falan kaybettiysem 7 ay önce başlamadıgım icim LL yapan domtoru zorlicam 12cm bir ll yapcam sakat kalırım banane

Harbi 2cm falan kaybettiysem 7 ay önce başlamadıgım icim LL yapan domtoru zorlicam 12cm bir ll yapcam sakat kalırım banane
182 olsan cok uzun oluyon kanzi sal bosver kisa adam heryere girer cikar

Böyle bir ihtimalin olduğunu da belirtmekteyim

Mal hgh bascakdin anabolic basmicakdn bi bok degismicekdi anabolic daha onemlk oldigunu yeni ogrendin bak
Tamamda kanki ozamanlarda amk modları almıyodu beni icere ağlamışım hatta katmadılar oclar sonra steroıd kullancam dedım öyle aldılar

Ama ozaman daha fazla önem verseydim yani boy 163 nasıl copeluyodum anlamiyom erken gekseysim altı ay önce falan gh vururkem tabi okurdum yine biyerlerse bulursum sizi anlıyonmu

Tamamda kanki ozamanlarda amk modları almıyodu beni icere ağlamışım hatta katmadılar oclar sonra steroıd kullancam dedım öyle aldılar

Ama ozaman daha fazla önem verseydim yani boy 163 nasıl copeluyodum anlamiyom erken gekseysim altı ay önce falan gh vururkem tabi okurdum yine biyerlerse bulursum sizi anlıyonmu
Anavara erisimin varsa onu al testoyu kemik yasin 18 olunca girersin yada 50 mg base yaparsin testo

Rahat 171 olcan sen LL bile yaptirmassin belki o yeter sana lift tak bare minimum height olan 175 sun oldu bitti

• +1
182 olsan cok uzun oluyon kanzi sal bosver kisa adam heryere girer cikar
Su anlik boy 164

Demek istedigim yani 5 ay önce falan gh ai vursam belki simdi 168 falan olurdum abliyon sonra ayni simdi zamanda anavar test vurrdum 174 olurdum

Simdi yeniden baslicaz bone age 16 tabi 15,5 yerine hgh ai 167 yapsa test anavar 170 yapcak anliyon sanki 4cm kayb ediyom gibi yada benmi malim cok iq kaybi yasadim son iki senede

Hayalimdeki boy 178 (genetik limit 173 gibi kardesim 173, 15 yasindan beri 173 uzamadi hic bone age 15 den sonra)

Anavara erisimin varsa onu al testoyu kemik yasin 18 olunca girersin yada 50 mg base yaparsin testo

Rahat 171 olcan sen LL bile yaptirmassin belki o yeter sana lift tak bare minimum height olan 175 sun oldu bitti
LL must gibi kanki öylede böyle simdi LL yapsam zaten sikime yaramaz iki LL yapamam organ mafyasına organ satim desem oda yok almazlar ki benim zar zor çalışan organları

LL must gibi kanki öylede böyle simdi LL yapsam zaten sikime yaramaz iki LL yapamam organ mafyasına organ satim desem oda yok almazlar ki benim zar zor çalışan organları
Her halukarda dogida picinden uzun olcaksin

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Hiç uğraşmam senle bebek, ya
Çok işim var, yok sana gerek
Hadi el salla
Bay bay bebek
Bay bay bebek
Yok sana gerek, ya

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Tamamda kanki 166-170 olmak pek sikime yaramicak uyusturcu kullanmam lazım ozaman mutlu yaşamak icin

Sen şimdi harbiden kafanda hespalasan 5 ay önçe başlasaydıım ai ve ghya ne kadar fark ederi en sonda? Gercekci söyle kanki lütfen

Tamamda kanki 166-170 olmak pek sikime yaramicak uyusturcu kullanmam lazım ozaman mutlu yaşamak icin

Sen şimdi harbiden kafanda hespalasan 5 ay önçe başlasaydıım ai ve ghya ne kadar fark ederi en sonda? Gercekci söyle kanki lütfen
Ai yillik 1.5 cm gh 1.5 cm verir

3/2 den 1.5 cm kaybetmissin enayi hahshshahh @Angutoid hesabiyla 525k turkish lira

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Ai yillik 1.5 cm gh 1.5 cm verir

3/2 den 1.5 cm kaybetmissin enayi hahshshahh @Angutoid hesabiyla 525k turkish lira
İki haftadır gh kullanıyom bir sefer bile saat 2den önce uyumadım

Gh yı aı yi önceden alsam ne olurdu düsünmek yerine su an ne yapmam lazım olana odaklansam uzarızda onuda yapmıyoz amk

• +1

Attachments

• dsgfh.jpg
    dsgfh.jpg
    61.3 KB · Views: 0
  • 24d63e2d-7cbf-458f-b555-387ea46a.jpg
    24d63e2d-7cbf-458f-b555-387ea46a.jpg
    98.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Angutoid and Deleted member 70692
@elemanzelvadre test an çill kürü icin ne onerıyorsun

Her türlü 175den kısadır diye düşünüyorum
Ismet inonu ule fotosuna bakinca ondan daha uzun gozukuyor ve ismet inonunun oglu erdal inonu uzun boylu baya hadi 180 desek en kotu 170 ismet inonu ataturk 173 74 civari bisey cikiyor

Ismet inonu ule fotosuna bakinca ondan daha uzun gozukuyor ve ismet inonunun oglu erdal inonu uzun boylu baya hadi 180 desek en kotu 170 ismet inonu ataturk 173 74 civari bisey cikiyor
Aynen

• +1
Reactions: Peter Steele