robust pb vs. maesthetic

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
hangisi olmak isterdiniz
hangisi olmak hem erkek saygısı hem kadınları çekme konusunda en mantıklısı?

• +1
Reactions: erlang, EK0 and IranicBvll
hangisi olmak isterdiniz
hangisi olmak hem erkek saygısı hem kadınları çekme konusunda en mantıklısı?
Yasa gore degisir gencken ergenlikteyken ikincisi ilerde birinci ama yakisikliysan ne fark edicekki

• +1
Reactions: erlang and Iranidnordid
Yasa gore degisir gencken ergenlikteyken ikincisi ilerde birinci ama yakisikliysan ne fark edicekki
Fark ediyo ya

Prettyboy isen erkekler senden çekinip çekinmeme konusunda çok düşünmüyor

karılar da almış başını gitmiş en büyük en baraz olanın peşinde ne bu bebek gibi hissetme ihtiyacı aq önceden böyle değildi

Obez sağlıksız yarrağa benzeyen elemanı sırf daha büyük ve maskülen buldukları için seçiyorlar atletik fit görece zayıf erkeğe nerden çıktı bu bilmiyom

• +1
Reactions: erlang and Trenmaxx1
Fark ediyo ya

karılar da almış başını gitmiş en büyük en baraz olanın peşinde ne bu bebek gibi hissetme ihtiyacı aq önceden böyle değildi

Obez sağlıksız yarrağa benzeyen elemanı sırf daha büyük ve maskülen buldukları için seçiyorlar atletik fit görece zayıf erkeğe nerden çıktı bu bilmiyom
Düz prettyboyum güreş bildiğimi bilmeyen insanların hepsi erkek ortamında falan bi üstünlük kurma cabasına falan giriyo kolay lokma gözüküyoz , kız konusunda bizim yaşıt kızların en sevdiği arketip. Ama agepill feci sikecek belamı

• +1
Reactions: erlang, EK0, nikolata and 1 other person
Düz prettyboyum güreş bildiğimi bilmeyen insanların hepsi erkek ortamında falan bi üstünlük kurma cabasına falan giriyo kolay lokma gözüküyoz , kız konusunda bizim yaşıt kızların en sevdiği arketip. Ama agepill feci sikecek belamı
sende robust pb potansiyeli vardı baya yanlış hatırlamıyosam büyüdükçe tipin de ona ister istemez kayar zaten

• +1
sende robust pb potansiyeli vardı baya yanlış hatırlamıyosam büyüdükçe tipin de ona ister istemez kayar zaten
Bilmiyom köse değilim ama aşırı az kıllanmam var yüzümde mesela bıyığım falan cıkıyor ama sakal sadece ramusta 18 yasına yeni girdim bide yaşıtların hepsi sakallandı bende yok dimo ve angularitymde o kadar iyi değil

• +1
Reactions: erlang and EK0
Kesinlikle amk öbür erkeklerin bu kadar az çekingen davranmasından gına geldi

Bak yanıma gelip dostça sohbet edenler var benden küçükler bana abe nasılsın ya da ne bileyim yaşlılar moladaki inşaat çalışanları vs.

Ama sonra mesela bi kafeye gidiyorum bi orrrospu çocuğu sanki anasını sikmişim gibi davranıyor “ne istiyorsun” ananı istiyorum amcık ağızlı

• +1
1788215003828
1788215020178

Cevap bariz

• +1
Reactions: Iranidnordid, erlang, stacyworshipper and 2 others
Tierleri yakın bile değil , doğru bi karşılaştırma değil
Cl ve chad
Tierlerinin farklı olmalarının sebeplerinden biri dimo farkı zaten

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Cl ve chad
Tierlerinin farklı olmalarının sebeplerinden biri dimo farkı zaten
O zaman şuna da okey misin yani
IMG 0735
IMG 0736

• JFL
Reactions: Topkra
Fark ediyo ya

Cok yagsiz değilsen kizlar fark ediyo be bide bi iki defa vucudunu paylas okeydir perttyboy değilim ztn kurdum saf maskulenim milletin bi yaz uzattigi sakali iki haftada cikariyom

easy choice robust pb

Bilmiyom köse değilim ama aşırı az kıllanmam var yüzümde mesela bıyığım falan cıkıyor ama sakal sadece ramusta 18 yasına yeni girdim bide yaşıtların hepsi sakallandı bende yok dimo ve angularitymde o kadar iyi değil
bende aynıyım takma ya çıkıyor bi şekil bendede kolda falan sıfır kıl kim görse kol kıllarını mı alıyon diyor

zaten 18 oldum hala yandaki sakallar hiç çıkmıyor sadece keçi sakalı kısmı ve bıyık çıkıyor onlarda hala seyrek yinede bence ben bunu eksi olarak görmüyorum kılsızlık daha rahat ve daha estetik bence

• +1
Reactions: Trenmaxx1
benim arketipim nedir uee fazla gözüktüğü için prettboy olduğumu düşünüyorum

Attachments

• 1788254777978.png
    1788254777978.png
    113.4 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: erlang, Iranidnordid and Trenmaxx1