Serialsuicide
Apricot
Hiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Roidle ne ilgisi var ben kadin erkek fark etmez dövme isteğim var ama kızı böyle ciddi değil zikerken dövecenHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
Ya amk oglu sanki bilmiyon roidle alakasını mala yatıyonRoidle ne ilgisi var ben kadin erkek fark etmez dövme isteğim var ama kızı böyle ciddi değil zikerken dövecen
Sus legonun tekinden biseyler mi öğreneceğizYa amk oglu sanki bilmiyon roidle alakasını mala yatıyon
biz roidsizde böyleyizbeni çok azdırdı dimdik geziyorum her deliğe sokasım geliyor nojoke.

Knk roid rage yalan amk fazladan azdırdı sadece beni treni falan bilemem amaHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
hayirHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
Low t sin o zaman + fakecelsinhayir
Forumla bagim o kadar kesildiki yarım saattir tassak mi geciyor acaba diye dusunuyorum amkHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
ula lego sanki sen roid kullaniyorsun adam kullabiyor roidiLow t sin o zaman + fakecelsin
İncel ragemizi kimse küçümsemesinula lego sanki sen roid kullaniyorsun adam kullabiyor roidi
ben kadinlari cok seviyorum ya asla zarar vermemLow t sin o zaman + fakecelsin
Günlük total ne kadar ilaç vuruyorsun ve nereye vuruyorsun en merak ettiğim şey ben hemşireye curduyprumben kadinlari cok seviyorum ya asla zarar vermem
Her gün testosteron ve tren enjekte etmek nasıl hissettiriyor:
View attachment 4909753
Yazcaktım tek tek ama cycle update postu hazırlayayım şimdiGünlük total ne kadar ilaç vuruyorsun ve nereye vuruyorsun en merak ettiğim şey
Hemşire tanıdık mı yoksa sağlık ocağına fln gidip sordun muGünlük total ne kadar ilaç vuruyorsun ve nereye vuruyorsun en merak ettiğim şey ben hemşireye curduyprum
bu herifin gizli saklılarını bi bilsenizBoşuna iblis demiyoruz bu adama
Nası yani kadın hergün götüne mi bakıyorGünlük total ne kadar ilaç vuruyorsun ve nereye vuruyorsun en merak ettiğim şey ben hemşireye curduyprum
Sağlık kabini enjeksiyon başı 50 tl ben total 5 enjeksiyon yaptırıyorum haftalık 100 veriyorum tanıdık felan değilHemşire tanıdık mı yoksa sağlık ocağına fln gidip sordun mu
Olm cok iyimis lan bende öyle yaparımSağlık kabini enjeksiyon başı 50 tl ben total 5 enjeksiyon yaptırıyorum haftalık 100 veriyorum tanıdık felan değil
Benim gibi salak olma kendin yap şehırdışına veya biryere gidersin sağlık kabini ile uğraşamazsın kendin vurmaya başla uzun ester sonra kısa estere geçersinOlm cok iyimis lan bende öyle yaparım
Benim omuzlar 1 mlde sıkıntı olmuyor ama bacaklar çok ağrıyor 1 lob kalçaya 2 omuza vurmayı öğrensem yeterde arttarBenim gibi salak olma kendin yap şehırdışına veya biryere gidersin sağlık kabini ile uğraşamazsın kendin vurmaya başla uzun ester sonra kısa estere geçersin
kendim sağlık kabininde kadının yanında vururum 1-2 kere öyle ögrwnirim herhalde eywBenim gibi salak olma kendin yap şehırdışına veya biryere gidersin sağlık kabini ile uğraşamazsın kendin vurmaya başla uzun ester sonra kısa estere geçersin
Conv bakar mısın biBenim omuzlar 1 mlde sıkıntı olmuyor ama bacaklar çok ağrıyor 1 lob kalçaya 2 omuza vurmayı öğrensem süper olur
o kadar fazla oluyoki anlatamamHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
NE ALAKA OROSPU COCUGU BEKQPQPQPQOSBQJSKQHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
kanka yok da ben normalde çok etik değerleri olan bi insandım kadınların götüne falan filan bakmazdım kötü hissederdim şimdi gözlümle sikiyorumHiç aklınızda taciz falan düşündünüz mü yada bi kadını dövmek istiyomuydunuz dövdüyseniz anlatın @susisesi @kurdistan ve diger götverenler başka kim kullanıyo bilmiyom
Biz basamak neler yaparız acabakanka yok da ben normalde çok etik değerleri olan bi insandım kadınların götüne falan filan bakmazdım kötü hissederdim şimdi gözlümle sikiyorum
ASDJSADJPDSAPDSAPDASPBiz basamak neler yaparız acaba
@botdericektshoeIift