Roid rahatsızlığı

susisesi

susisesi

seggs
Roid rage değil de roid rahatsızlığı hissediyorum amk.

Herhangi birisi bişey diyince içimde he knk öyle mi olmuş diyorum bi arkadaşımın instada bişey beğendiğini görünce tmm knk en bilmem ne sensin fln diye içimden geçiriyorum kimseyle konuşmak istemiyorum herkes çok sinir bozucu ve yapmacık hissettiriyo bu durumda napçaz amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, kurdistan, yigittsaint and 4 others

Herhangi birisi bişey diyince içimde he knk öyle mi olmuş diyorum bi arkadaşımın instada bişey beğendiğini görünce tmm knk en bilmem ne sensin fln diye içimden geçiriyorum kimseyle konuşmak istemiyorum herkes çok sinir bozucu ve yapmacık hissettiriyo bu durumda napçaz amk
Ben hep oyleyim amk

• +1
Reactions: Thrill and susisesi

roid kullanmadan böyle hissediliyor

• +1

Bu kötü bi şey mi

• JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint and Gordon Freeman
engelle abi o zaman siktir et arkadaş mı kalmış yıl olmuş 26

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
prolaktinden kaynaklanıyo genelde bunlar artmışsa normal

• +1
Reactions: Thrill
kafayı yiyorum amk elime yağ sıçradı diye bağırdım evde:Peepo: rage de oluyomuş

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan, Gordon Freeman and 2 others
  • +1
  • So Sad
kafayı yiyorum amk elime yağ sıçradı diye bağırdım evde:Peepo: rage de oluyomuş
1 yıl dayan yiğidim sonra komple salarsın

• +1
cok ezoterik bir teori ortaya atacam bence sen aromasın kullanıyorsan doz yetmiyor kanka cidden e2 baya artmıslık sezdim ve prolaktinde artmıs olabilşr üstteki babacanın dediği gibi direk senin mindset aşırı hassaslasmıs tetikte birde

• +1
cok ezoterik bir teori ortaya atacam bence sen aromasın kullanıyorsan doz yetmiyor kanka cidden e2 baya artmıslık sezdim ve prolaktinde artmıs olabilşr üstteki babacanın dediği gibi direk senin mindset aşırı hassaslasmıs tetikte birde
e2 crashlediğim için bi süre almamıştım olabilir şimdi günde 0.25 arimidex almaya başladım dünden beri

• +1

Users who are viewing this thread

Back