roid ve kemik büyümesi

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
roidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Topkra and lichtfromverse
akromegali oluyo o

• WTF
Reactions: annenisikeyim
bonesmash yap kola spamla şeker yani sucrose değerlerini fulle

• Love it
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Topkra, retawillfixme and 1 other person
𝓯𝓻𝓮𝓪𝓴𝔂
@maarda roid üstadı domalatör bize bilgileri sağlasın hemen ustalığını konuştursun eğer daha fazla bilgi istiorsan ona ulaşabilirsin bu konu hakkında:)

@maarda roid üstadı domalatör bize bilgileri sağlasın hemen ustalığını konuşsun eğer daha fazla bilgi istiorsan ona ulaşabilirsin bu konu hakkında:)
discorddan yazıyom cevap vermiyo

ya bu bonesmash çalışıyor mu çalışmıyor mu amk

yüzümü kaydırma tehlikem olmasa yapacamda çalışmıyosa boşuna risk almaya gerek yok
ya burda herkes yaramıyor diyo ama benim bi arkadaşım ciddi anlamda baya büyüttü ben hiç yapmadım hali hazırda cheekbonelarım ve zygolarım büyük olduğundan ama değmez gibi

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
ya burda herkes yaramıyor diyo ama benim bi arkadaşım ciddi anlamda baya büyüttü ben hiç yapmadım hali hazırda cheekbonelarım ve zygolarım büyük olduğundan ama değmez gibi
ya bi dokunun üzerine düzenli olarak vurursan doku doğal olarak su toplar ama kalıcı değilse sırf pumplu gezcem diye KÖR olma riskini almanın bir manası yok

ya bi dokunun üzerine düzenli olarak vurursan doku doğal olarak su toplar ama kalıcı değilse sırf pumplu gezcem diye KÖR olma riskini almanın bir manası yok
yok zaten boşver

• +1
kürtsen bunların hiçbirine gerek yok dostum

şu forumdaki ırk muhabbetinden inanılmaz sıkıldım amk neysen neysin aynı dilde birbirine yardım etsin diye toplanmış bu kadar adam buraya genetik kapıştırmaya değil anlamsız yani

• +1
roidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?
Bro botb da bunla alakalı konu var bakabilirsin ama mostly cope yani

olay su toplaması değil kemiklerine güçlü vurup mikro kırık oluşturursan vücudun kemiğin üstündeki çatlaklara bi kat kemik daha atıyo böylelikle büyümüş oluyo asla cope değil

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, kurdistan, jsbera and 5 others
olay su toplaması değil kemiklerine güçlü vurup mikro kırık oluşturursan vücudun kemiğin üstündeki çatlaklara bi kat kemik daha atıyo böylelikle büyümüş oluyo asla cope değil
1775318318018

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, kurdistan, Gordon Freeman and 1 other person
Jfl

hoca sen roidliyodun bi pm atabilecek misin bi kaç şey takıldı kafama
haftaya başlıyorum merak ettiklerini yazabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

• Woah
Reactions: Topkra
yaşın kaç
tren girmiyosan bi boka yaramıyo