retawillfixme
Bronze
roidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok la direk facial bone growthakromegali oluyo o
yüzde kemik büyümesi yapmıyoryok la direk facial bone growth
teşekkür ederim üstadımbonesmash yap kola spamla şeker yani sucrose değerlerini fulle
teşekkür ederim üstadım
@maarda roid üstadı domalatör bize bilgileri sağlasın hemen ustalığını konuştursun eğer daha fazla bilgi istiorsan ona ulaşabilirsin bu konu hakkında𝓯𝓻𝓮𝓪𝓴𝔂
discorddan yazıyom cevap vermiyo@maarda roid üstadı domalatör bize bilgileri sağlasın hemen ustalığını konuşsun eğer daha fazla bilgi istiorsan ona ulaşabilirsin bu konu hakkında![]()
gey tkeeperlık yapıyor bazen biraz zorla cevap verirdiscorddan yazıyom cevap vermiyo
yüzümü kaydırma tehlikem olmasa yapacamda çalışmıyosa boşuna risk almaya gerek yokya bu bonesmash çalışıyor mu çalışmıyor mu amk
ya burda herkes yaramıyor diyo ama benim bi arkadaşım ciddi anlamda baya büyüttü ben hiç yapmadım hali hazırda cheekbonelarım ve zygolarım büyük olduğundan ama değmez gibiyüzümü kaydırma tehlikem olmasa yapacamda çalışmıyosa boşuna risk almaya gerek yok
ya bi dokunun üzerine düzenli olarak vurursan doku doğal olarak su toplar ama kalıcı değilse sırf pumplu gezcem diye KÖR olma riskini almanın bir manası yokya burda herkes yaramıyor diyo ama benim bi arkadaşım ciddi anlamda baya büyüttü ben hiç yapmadım hali hazırda cheekbonelarım ve zygolarım büyük olduğundan ama değmez gibi
yok zaten boşverya bi dokunun üzerine düzenli olarak vurursan doku doğal olarak su toplar ama kalıcı değilse sırf pumplu gezcem diye KÖR olma riskini almanın bir manası yok
MXÖXMXÖXLXLSLSPWLWPAJJSNQISJSKZKXOKWPJEE7J292O392KW8QLAĞZLAPZÖALZMZMXSJWODKbonesmash yap kola spamla şeker yani sucrose değerlerini fulle
kürtsen bunların hiçbirine gerek yok dostumya burda herkes yaramıyor diyo ama benim bi arkadaşım ciddi anlamda baya büyüttü ben hiç yapmadım hali hazırda cheekbonelarım ve zygolarım büyük olduğundan ama değmez gibi
bide bana chat atma pm at goremıyorum amınakoycam ha
JFL ATINCA NİYE DEGİSTİRDİNKİ KARDESİM BENİM
Ne yazdıJFL ATINCA NİYE DEGİSTİRDİNKİ KARDESİM BENİM
jfl attığını görmedim de gereği yok kankiJFL ATINCA NİYE DEGİSTİRDİNKİ KARDESİM BENİM
Bro botb da bunla alakalı konu var bakabilirsin ama mostly cope yaniroidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?
olay su toplaması değil kemiklerine güçlü vurup mikro kırık oluşturursan vücudun kemiğin üstündeki çatlaklara bi kat kemik daha atıyo böylelikle büyümüş oluyo asla cope değilya bi dokunun üzerine düzenli olarak vurursan doku doğal olarak su toplar ama kalıcı değilse sırf pumplu gezcem diye KÖR olma riskini almanın bir manası yok
olay su toplaması değil kemiklerine güçlü vurup mikro kırık oluşturursan vücudun kemiğin üstündeki çatlaklara bi kat kemik daha atıyo böylelikle büyümüş oluyo asla cope değil
Jflolay su toplaması değil kemiklerine güçlü vurup mikro kırık oluşturursan vücudun kemiğin üstündeki çatlaklara bi kat kemik daha atıyo böylelikle büyümüş oluyo asla cope değil
hoca sen roidliyodun bi pm atabilecek misin bi kaç şey takıldı kafamaBro botb da bunla alakalı konu var bakabilirsin ama mostly cope yani
haftaya başlıyorum merak ettiklerini yazabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımhoca sen roidliyodun bi pm atabilecek misin bi kaç şey takıldı kafama
daha önce değil miydinhaftaya başlıyorum merak ettiklerini yazabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Hayırdaha önce değil miydin
cycle ne?Hayır
akromegali ghden olur ama uzun sure kullanman lazimakromegali oluyo o
roidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?
yaşın kaçroidlerin özellikle yüzde kemik büyümesi yaptığını ve yapmadığını gösteren çalışmalar var siz ne düşünüyorsunuz?
17 bi de knk roidler konusunda yardımcı olabilcen mi yayaşın kaç
tren girmiyosan bi boka yaramıyo
olim17 bi de knk roidler konusunda yardımcı olabilcen mi ya