🇹🇩 ROMANIAN THREAD 🇹🇩

rrtzx

rrtzx

gangsta on .org but sober clav irl
(🇹🇩 text) hai sa vorbim despre cat de rigged este marketu la noi, cum este scena de dating diferita in romania comparat cu celialati baieti de pe situ asta din "WEST", experienta de dating din romania si sfaturi pentru oamenii de aici si mai adaugati voi idei...

• +1
Reactions: Brava
V stepped into the crowd, taking in live performances at Vogue World: Hollywood. Known for his own standout fashion moments, he kept it effortlessly stylish in a look worthy of the runway. (bump)

• +1
Brutal zero reply pill

• +1
  • Love it
Reactions: Brava and rrtzx
  • +1
In România nu există BP, doar fii un normie și petrece cât mai mult timp / orbitează cât mai mult în jurul fetelor, și eventual una va începe să se dea eventual la tine și aia e.. :veryCat:

• +1
  • JFL
Reactions: Brava and skippio
In România nu există BP, doar fii un normie și petrece cât mai mult timp / orbitează cât mai mult în jurul fetelor, și eventual una va începe să se dea eventual la tine și aia e.. :veryCat:
um peste tot exista dinamici bp dar inteleg unde bati - este mai putin pronuntat la noi decat din cei din "west", dar devine tot mai pronuntat cu zi ce trece si nu este de neglijat, cat despre sfatul care l ai dat nu am o opinie pe el ca nu am incercat asta (sau nu stiu povesti similare cu oamnei care ai reusit sa faca asta) dar bine ai specificat ca treb sa fi normie/chad ca daca esti sub 5 fetele te ar considera creepy si aia vea un timp greu orbitand pe langa ele dar daca esti normie da poti sa faci asta (...)

• +1
W prezenta dar ai ceva de zis pe ce am scirs in primu thread gen 1#
Da am

Voi sa spun in engleză pentru ca vorbesc rau in limba română

I think Romania is still somewhat traditional enough to not have hypergamy affect it. Although i could be wrong; I’ve never been to Romania

Tbh pot sa scrie 50/50 in română si engleză

ca aceasta

Buna my name is brava si am ___ de ani ahhh nu stiu what to say

lol

• +1
Reactions: rrtzx
nationalism la puterea a doua. Imi place :feelsgood: