Ropelıcam galiba amk

S

Serialsuicide

Bronze
ne güzel raton gibi uzun saçlarım vardı şimdi kekoya döndüm anasını sikiyim berber sikti saçımı zaten boyum kısa çirkinim amk dahada çirkin oldum hayatta bi iyi şeyim yokki zaten anasını sikiyim boy desen yok tip desen yoke para desen yok ailede fakir (ortalamanın altı) zeka desen oda yok açıktan okuyodum liseyi zaten yksdede bi sik yapamam ne yapcam amk

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Auchelius
@Misogynist_Maxxer izinden geliyoruz kral

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and Resistance.
ne güzel raton gibi uzun saçlarım vardı şimdi kekoya döndüm anasını sikiyim berber sikti saçımı zaten boyum kısa çirkinim amk dahada çirkin oldum hayatta bi iyi şeyim yokki zaten anasını sikiyim boy desen yok tip desen yoke para desen yok ailede fakir (ortalamanın altı) zeka desen oda yok açıktan okuyodum liseyi zaten yksdede bi sik yapamam ne yapcam amk
kendi saçını kendin kesmeyi öğren aq adam akıllı berber bulamıyorsan

kendi saçını kendin kesmeyi öğren aq adam akıllı berber bulamıyorsan
saçlarım düz amk dalgalı yada kıvırcık olsa kendim keserim ama düz olunca iyi kesilmesi lazım

Saç baya onemli eger tipin cok iyi degilse saci kesmistim gecen sene bok gibi oldu ltn oldum aq

uzun yüze uzun saçmı kısa saçmı iyi

uzun yüze uzun saçmı kısa saçmı iyi
uzun saç daha iyi aslında anlına göre karar veriyorsun senin kafa tipine benzer kim varsa bilki sana o yakışıyor