Ropemaxx

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Iron
En acısız ropemaxx hangisi? (düşük bütçeli olsun)

• +1
  • So Sad
Reactions: htn666, Dwrk and Dathomirian Zabrak
azot hipoksisi ama yapma kanka

• +1
Reactions: Auchelius, Arisylva and Dwrk
işe gir köpek gibi çalış trimax + spor salonu turk kızları için boy yeterli zaten uzun değilsen kekomaxx

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Dwrk
işe gir köpek gibi çalış trimax + spor salonu turk kızları için boy yeterli zaten uzun değilsen kekomaxx
Trimax çene geriliği ameliyatı değil miydi?

• +1
Reactions: Dwrk
dış görünüşünden memnunsan ve ciddi sağlık sorunun yoksa çözümü vardır amk

• +1
dış görünüşünden memnunsan ve ciddi sağlık sorunun yoksa çözümü vardır amk
Dış görünüşümden memnun olsam bu forumda olmazdım amk (ayrıca sağlık sorunu var ve bir türlü çözülmedi anasını sikeyim)

• +1
Reactions: Arisylva and Dwrk
it is what it is. Yaşamaya devam baba

• +1
Reactions: htn666, Arisylva, reanrao and 1 other person
Azdırdın beni bu saatte yarrak

Goonla knk intihar cope

1000017728

Eğer olur da gerçekten kendini öldürecek duruma gelirsen şunu unutma ki ölüm asla acısız değildir. Fakat ölümün acısını minimuma indirebileceğin birkaç yöntem var.
1- Sodyum nitrat (NaNO3) tüketmek. İnternetten 100gramını yaklaşık 100-50 TL arasında satın alabilirsin, Sodyum nitratı aldığın zaman direkt olarak toz halinde bütün kutuyu tüketebilirsin.
2- Eğer 20 den büyüksen bir av lisansı alarak av tüfeği ruhsatı çıkarabilirsin, ortalama bir av tüfeği (15.000TL) yeterli olacaktır. tüfeği damağının üst tabanına denk gelecek şekilde dayayarak ölüm riskini maksimize ederek kendini vurabilirsin
3-Helyum + CPAP maskesi. Helyumu oksijen gibi acı çekmeden soluyabilirsin, ancak aynı zamanda boğulursun. Nefes alamadığınızı asla hissetmezsiniz, sonra ışıklar söner. Fiyat aralığı ikisi birlikte yaklaşık 2000-2500TL

Bana kalırsa intihar etmek çok doğru bir tercih olmaz, çünkü şuanda hayatta olman bile ascendlemek için bir şansın olduğun anlamına geliyor.

• +1
Reactions: htn666 and Misogynist_Maxxer
Eğer olur da gerçekten kendini öldürecek duruma gelirsen şunu unutma ki ölüm asla acısız değildir. Fakat ölümün acısını minimuma indirebileceğin birkaç yöntem var.
1- Sodyum nitrat (NaNO3) tüketmek. İnternetten 100gramını yaklaşık 100-50 TL arasında satın alabilirsin, Sodyum nitratı aldığın zaman direkt olarak toz halinde bütün kutuyu tüketebilirsin.
2- Eğer 20 den büyüksen bir av lisansı alarak av tüfeği ruhsatı çıkarabilirsin, ortalama bir av tüfeği (15.000TL) yeterli olacaktır. tüfeği damağının üst tabanına denk gelecek şekilde dayayarak ölüm riskini maksimize ederek kendini vurabilirsin
3-Helyum + CPAP maskesi. Helyumu oksijen gibi acı çekmeden soluyabilirsin, ancak aynı zamanda boğulursun. Nefes alamadığınızı asla hissetmezsiniz, sonra ışıklar söner. Fiyat aralığı ikisi birlikte yaklaşık 2000-2500TL

Bana kalırsa intihar etmek çok doğru bir tercih olmaz, çünkü şuanda hayatta olman bile ascendlemek için bir şansın olduğun anlamına geliyor.
sodyum nitrit bilindiği kadar acısız değil ve yanında ağrı kesici alsanız dahi yine fazlasıyla acı çekersiniz öyle uyudum öldüm yok. ama azot hipoksisi gerçekten en acısız ölüm yöntemi çünkü direkt acı hissetmiyorsunuz fakat fazlasıyla tehlikeli çünkü en ufak bir gaz kaçağında vücudunuza oksjien girerse ölmezsiniz ve aldığınız beyin hasarı ve kalıcı hasarlar ile yaşamaya devam edersiniz ropelamanın en acısız ve kesin yolu bence silahtır

• +1
Yapacak götün yok np

• +1
Reactions: Zodiac, htn666, Arisylva and 2 others
asla intiharı seçecek kadar korkak olma madem her şeyin senin için bittiğini düşünüyorsun illegal yollar ile hayatını sürdür

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and htn666
  • JFL
Reactions: maarda

SİLAHLA KAFAYA SIKSAK ÖLMEME İHTİMALİMİZ KAÇ
BİDE SİYANÜR NASIL

Last edited:
  • +1
Reactions: maarda
Cevaplar için sağ olun beyler şu anlık vazgeçtim ama bir gün denerim.

• JFL
doğru yere sıktın mı sıfır
Düşünsene sonunda kafana sıkacak cesareti buluyosun sonra amınoğlu bi doktor hayatının performansını yapıp seni yaşatıyor

• +1
  • JFL
Reactions: jesusbarrett, Zodiac, Auchelius and 3 others
Düşünsene sonunda kafana sıkacak cesareti buluyosun sonra amınoğlu bi doktor hayatının performansını yapıp seni yaşatıyor
doktorun anasını sikerim anasını :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius, Misogynist_Maxxer and 1 other person
HARBİ YA DÜŞÜNSENE HAYATINDAN MEMNUN DEĞİLSİN İNTİHAR ETMEK İSTİYON SONRADA SAKAT KALIYON

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
Ve kafanin yarisi yok. Artik sub3 bile saymazsin

• +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer and Auchelius
Ve kafanin yarisi yok. Artik sub3 bile saymazsin
Hangi silah ile sıktın amk. Hangi doktor senin kafanın yarısı yokken hayata getirdi onun bacısının amına koyayım

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, Zodiac, htn666 and 2 others
  • WTF
  • JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, htn666 and İNTİKAM VAKTİ
Lutfen sacma guidelar yazmayin, ayrica boyle bir dusuncen varsa psikologa gitmeni tavsiye ederim, intihar etmek istemiyorsun, etmek istesen zaten ederdin ama belli ki sorunlarin var hepimizinde oldugu gibi, bazen kendi basina cozmeye calismak sadece seni dahada yorabilir.
her zaman umut var, ben hic umudumu kaybetmedim.

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666, Auchelius and 1 other person
Lutfen sacma guidelar yazmayin, ayrica boyle bir dusuncen varsa psikologa gitmeni tavsiye ederim, intihar etmek istemiyorsun, etmek istesen zaten ederdin ama belli ki sorunlarin var hepimizinde oldugu gibi, bazen kendi basina cozmeye calismak sadece seni dahada yorabilir.
her zaman umut var, ben hic umudumu kaybetmedim.
Baş tacısın, inşallah bir gün Hernan Drago olacaksın inanıyorum🌹

• Woah
Reactions: MogEater
Hangi silah ile sıktın amk. Hangi doktor senin kafanın yarısı yokken hayata getirdi onun bacısının amına koyayım
Pompali

• +1
Reactions: Auchelius