rüyamda isayı gördüm

psikozbagimlisi

psikozbagimlisi

Bronze
tiktok izlerken uyuya kalmışım en son onun vidlerden birini geçtim herhalde rüyama girdi asansörde karşılaşıyoduk amk aklımı yitircem benle niye dalga geçiyonuz diyodu

• JFL
Reactions: sanktWiecz, Deleted member 230330, temelyeterliliktest and 10 others
dini figür olan isa degil

• JFL
Reactions: sanktWiecz, Deleted member 230330, temelyeterliliktest and 9 others
bende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz

• JFL
Reactions: why not me?, Resistance., Misogynist_Maxxer and 11 others
bende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz
@maarda BFSLCNSMBXAÇNXÇSBFŞSBFMSZ

• JFL
Reactions: why not me?, Resistance., Misogynist_Maxxer and 3 others
Rüyanın kendisinden çok nasıl hepsini hatırladığını merak ettim amk :lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
tiktok izlerken uyuya kalmışım en son onun vidlerden birini geçtim herhalde rüyama girdi asansörde karşılaşıyoduk amk aklımı yitircem benle niye dalga geçiyonuz diyodu
İsayı kadına çevirip rapeleseydin, bende lucid rüya görmeye çalışıyom yokluktan bugün babaannem ölüyodu amk böyle hayatı sikim

dün akşam melatonin overdoseladım
rüyamda kapalı yunan karılar alınlarına yunan bayrağı asmıştı gidip karılara saldırdım ama kollarım tutmuyordu engelli gibi bir şeydim

Users who are viewing this thread

Back