psikozbagimlisi
Bronze
tiktok izlerken uyuya kalmışım en son onun vidlerden birini geçtim herhalde rüyama girdi asansörde karşılaşıyoduk amk aklımı yitircem benle niye dalga geçiyonuz diyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@maarda BFSLCNSMBXAÇNXÇSBFŞSBFMSZbende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz
Rüyanın kendisinden çok nasıl hepsini hatırladığını merak ettim amkbende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz
dipnot yardı amkdini figür olan isa degil
İsayı kadına çevirip rapeleseydin, bende lucid rüya görmeye çalışıyom yokluktan bugün babaannem ölüyodu amk böyle hayatı sikimtiktok izlerken uyuya kalmışım en son onun vidlerden birini geçtim herhalde rüyama girdi asansörde karşılaşıyoduk amk aklımı yitircem benle niye dalga geçiyonuz diyodu