botdericektshoeIift
All i've got is insane
sa nabıyonuz la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende sabah 6 da kalktım o zamandan beri bişe yemedim siyah deve 8 dal siyah deve süt nescafe yaptım cem karaca özdemir erdoğan barış manço dinlerken aynı zamanda dcde orkluk yaptım şimdi kahvaltı yapcam leanmaxliyozşarkı dinliyom sen knk
afiedbende sabah 6 da kalktım o zamandan beri bişe yemedim siyah deve 8 dal siyah deve süt nescafe yaptım cem karaca özdemir erdoğan barış manço dinlerken aynı zamanda dcde orkluk yaptım şimdi kahvaltı yapcam leanmaxliyoz
memeyarrak tassak amcık meme got
duzgun konus @Resistance. raporladımmeme
hani avatardın sen isa?duzgun konus @Resistance. raporladım
isa kim amini gotunu siktiklerimhani avatardın sen isa?
isa sakin ol cildi düzelticezisa kim amini gotunu siktiklerim
beyler saka bş yana isa kim bak cildiricam isa kim peygamber miyim ben amşna caktiklarimisa sakin ol cildi düzelticez
isa foruma ilk kayıt olan kişilerden biriydi cildini düzelticem diye cilde kalıcı hasar bıraktı yanlışlıklabeyler saka bş yana isa kim bak cildiricam isa kim peygamber miyim ben amşna caktiklarim
profilindeki adama benzeseydim var ya offff hayat ne güzel olurduisa foruma ilk kayıt olan kişilerden biriydi cildini düzelticem diye cilde kalıcı hasar bıraktı yanlışlıkla
profildeki kişi benim @Serialsuicide doğrularprofilindeki adama benzeseydim var ya offff hayat ne güzel olurdu
şu profilindeki adama benzemek isterdim bi de ilyasa benzemek isterdim bi de şey şeye ee şey bi dk şey olum offf keşke ilyada ya da buna benzesem var ya hayat ne kolay olurprofildeki kişi benim @Serialsuicide doğrular
eliası mogluyo buşu profilindeki adama benzemek isterdim bi de ilyasa benzemek isterdim bi de şey şeye ee şey bi dk şey olum offf keşke ilyada ya da buna benzesem var ya hayat ne kolay olur
evet ama ilyasın yüzü de çok iyi (gay değilim bu arada)eliası mogluyo bu
oussama 2sini de sikiyooussama guessouma da benzemek isteridm