evexoria
2x15
beyler bonesmash hakkında soru sormak için geri gelmem gerekti galiba hesabımı silip orga veda edemeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benim genler kötü its overbonesmash şişirir tek söner sonra 1 haftada gerçi ben 12 yaşından beri yapıyodum şekillendi ama ergenlikte olabilir bide annem ANF olduğu için elmacık kemikleri çıkık birisi babamın elmacık kemikleri çıkık değil
hiç girişme bomboş anca zararbeyler bonesmash hakkında soru sormak için geri gelmem gerekti galiba hesabımı silip orga veda edemeyeceğim![]()
1haftadır yapıyorum ve işe yaradığını söyleyebilirim ama tabiki kafatasımıza yumruk,çekiç,tornavida arkası gibi sert şeyle vurmak beyin hücrelerimizi öldürür ama bu saatten sonra çokta umrumda değilhiç girişme bomboş anca zarar
plasebo muhtemelen bilimsel temeli olmayan bir şey. her şeyin uzun vadede etkisinide düşünmelisin "çokta umrumda değil" diyip sonradan öyle düşünmeyecek olma ihtimalin aşırı yüksek. sanırım fikrin değişmeyecek, o yüzden kuvvete alışıp ayarını kaçırmamaya dikkat et1haftadır yapıyorum ve işe yaradığını söyleyebilirim ama tabiki kafatasımıza yumruk,çekiç,tornavida arkası gibi sert şeyle vurmak beyin hücrelerimizi öldürür ama bu saatten sonra çokta umrumda değil
wolfs lawplasebo muhtemelen bilimsel temeli olmayan bir şey. her şeyin uzun vadede etkisinide düşünmelisin "çokta umrumda değil" diyip sonradan öyle düşünmeyecek olma ihtimalin aşırı yüksek. sanırım fikrin değişmeyecek, o yüzden kuvvete alışıp ayarını kaçırmamaya dikkat et