itsoverandthatsokey
Bronze
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bağırsaklar dostumAgzim kokmuyoda amk hergun sabah aksam dil kaziyici kullaniyom dilim yinede beyaz nasil duzelticem
Hangisini kullanıyorsun metal olanlar işi dahada kötüleştirir diyordu bir diş hekimiAgzim kokmuyoda amk hergun sabah aksam dil kaziyici kullaniyom dilim yinede beyaz nasil duzelticem
Paslanmaz celikHangisini kullanıyorsun metal olanlar işi dahada kötüleştirir diyordu bir diş hekimi
Kanka kefir falan iciyom hergun saglikli besleniyom yumurta et sut yulaf muz eski kaliteli kasar fistik ezmesi falan diyetim. Fast food yesem anlarimda genetik falanmi bu aqBağırsaklar dostum
Abur cubur cart curtu bırak bir kaç gün yoğurt, kefir, turşu, turşu suyu gibi şeyleri tüket bol su ile birlikte ondan sonra dengeli beslen bitti gitti hadi siktir git canımAgzim kokmuyoda amk hergun sabah aksam dil kaziyici kullaniyom dilim yinede beyaz nasil duzelticem
Hic kanka abur cubur 0 asla tuketmiyorum tatli falanda ayda 1 falanAbur cubur cart curtu bırak bir kaç gün yoğurt, kefir, turşu, turşu suyu gibi şeyleri tüket bol su ile birlikte ondan sonra dengeli beslen bitti gitti hadi siktir git canım
Tamam olm bağışıklık seviyen kötü git bimden kefirini al turşu falan evde varsa ye suyunu içHic kanka abur cubur 0 asla tuketmiyorum tatli falanda ayda 1 falan
Replesenize amk
Yoğurt falan al bitir her gün iki kaseHic kanka abur cubur 0 asla tuketmiyorum tatli falanda ayda 1 falan
Replesenize amk