Saç bakım ürünleri önersenize

Arisylva

Arisylva

Rope Or Cope
Dalgalı 2b-2c saçlarım var, orta uzunlukta dalgaların daha belirgin olmasını istiyorum ürün önerebilir misiniz:Comfy:

• +1
  • Hmm...
Reactions: htn666, orhanhic, reanrao and 2 others
Deniz tuzu spreyi kullan matsu markasının ki muazzam reis

• +1
Reactions: Arisylva
Yves rocher bukle belirginleştirici al. Postuma da rep at:ogre:

• +1
trendyolda yuksek puanli bisey var ben onu kullsniyom ismini hatirlamiyom su anda
baya iyi is yapiyo ama agirlastirmiyo saci bukleleri belirginlestiriyo isi korumasi falan da vsr galiba dumenden

• +1
Urban care dalgali sac serisi guzel kullaniyom

• +1
Urban care dalgali sac serisi guzel kullaniyom
sprey vardi bende pek is yapmiyodu
benimkinin linki atarim bu aksam bakarsiniz cok is yapiyo amk pahali da degil o kadar

• +1
trendyolda yuksek puanli bisey var ben onu kullsniyom ismini hatirlamiyom su anda
baya iyi is yapiyo ama agirlastirmiyo saci bukleleri belirginlestiriyo isi korumasi falan da vsr galiba dumenden
nerden buliyim oğlum onu şimdi bin tane benzer ürün vardır adını bulursan reply atar mısın dayım

• +1
Reactions: orhanhic
sacin coarse ise ogxin conditioner al scalpa surmeden kullan sacinin yapmadan once sonra soguk suyla durula
scalpa surunce sac dokuyoe gibime geliyor kullaninca gorcen zaten sak diye aciyo sactaki butun karmasikliklari

• +1
sacin coarse ise ogxin conditioner al scalpa surmeden kullan sacinin yapmadan once sonra soguk suyla durula
scalpa surunce sac dokuyoe gibime geliyor kullaninca gorcen zaten sak diye aciyo sactaki butun karmasikliklari
çok yok diyebilirim firçalayınca geçiyor da ürün iki üç sonra yine amı götü dağıtıyor karma karışık oluyor alayım mı dersin? çok bilgisizim kusura bakma

• +1
Reactions: orhanhic
Dalgalı 2b-2c saçlarım var, orta uzunlukta dalgaların daha belirgin olmasını istiyorum ürün önerebilir misiniz:Comfy:
kimyasalceller için bitti

• Hmm...
Zeytin yağı, badem yagi kullan cok iyi

Bide sampuandan sonra bakim kremi kullan

• +1
Reactions: reanrao
bakim ne demek

çok yok diyebilirim firçalayınca geçiyor da ürün iki üç sonra yine amı götü dağıtıyor karma karışık oluyor alayım mı dersin? çok bilgisizim kusura bakma
alabilirsin her sekilde isini gorur
farkli bi marka arastirip ondan da alabilirsin ama coarse ise kesin al

sprey vardi bende pek is yapmiyodu
benimkinin linki atarim bu aksam bakarsiniz cok is yapiyo amk pahali da degil o kadar
Ben sampuan ve banyo sonrasi kremi kullaniyorum baya is yapiyo onu dene

• +1