Arisylva
Rope Or Cope
Dalgalı 2b-2c saçlarım var, orta uzunlukta dalgaların daha belirgin olmasını istiyorum ürün önerebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eyvallah canoDeniz tuzu spreyi kullan matsu markasının ki muazzam reis
sprey vardi bende pek is yapmiyoduUrban care dalgali sac serisi guzel kullaniyom
nerden buliyim oğlum onu şimdi bin tane benzer ürün vardır adını bulursan reply atar mısın dayımtrendyolda yuksek puanli bisey var ben onu kullsniyom ismini hatirlamiyom su anda
baya iyi is yapiyo ama agirlastirmiyo saci bukleleri belirginlestiriyo isi korumasi falan da vsr galiba dumenden
bakarim sağolasınUrban care dalgali sac serisi guzel kullaniyom
atarim kralnerden buliyim oğlum onu şimdi bin tane benzer ürün vardır adını bulursan reply atar mısın dayım
çok yok diyebilirim firçalayınca geçiyor da ürün iki üç sonra yine amı götü dağıtıyor karma karışık oluyor alayım mı dersin? çok bilgisizim kusura bakmasacin coarse ise ogxin conditioner al scalpa surmeden kullan sacinin yapmadan once sonra soguk suyla durula
scalpa surunce sac dokuyoe gibime geliyor kullaninca gorcen zaten sak diye aciyo sactaki butun karmasikliklari
kimyasalceller için bittiDalgalı 2b-2c saçlarım var, orta uzunlukta dalgaların daha belirgin olmasını istiyorum ürün önerebilir misiniz![]()
alabilirsin her sekilde isini gorurçok yok diyebilirim firçalayınca geçiyor da ürün iki üç sonra yine amı götü dağıtıyor karma karışık oluyor alayım mı dersin? çok bilgisizim kusura bakma
Ben sampuan ve banyo sonrasi kremi kullaniyorum baya is yapiyo onu denesprey vardi bende pek is yapmiyodu
benimkinin linki atarim bu aksam bakarsiniz cok is yapiyo amk pahali da degil o kadar
Elidor un avokadolu yagi guzelZeytin yağı, badem yagi kullan cok iyi