saç dökülmesi karşıtı ürün kullanan var mı

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈

bunun gibi şeyleri alıyorum var mı kullandıgınız bisey onuda alıyım ben alıcıyım satıcı değilim

• +1
Reactions: elemanzelvadre
sebamed al bioxcin'den iyidir.
1728423565412

kuru yağlar için diyo saçı simsiyah yapar mı tahminlerimdeki araştırma ve gözlemlerimdeki gibi

saçlar mı dçkülüyor roids yüzünden

• +1
saçlar mı dçkülüyor roids yüzünden
tiroid hormonu yuzunden baya sacım gıttı steroidlerde sıkıntı yok suanlık

yumurtva ve bi yağ karışımı vardı saçı güzel besliyor

• +1
Şu threade bak

• +1

bunun gibi şeyleri alıyorum var mı kullandıgınız bisey onuda alıyım ben alıcıyım satıcı değilim
Saçlarım dökülmediği halde bi gün döküleceği için bu konuyu iyi biliyorum şampuanlarla çok uğraşma çok bi sike yaramazlar seyreltilmiş biberiye yağı ve derma roller kullan bi kaç ay etkisini görmezsen minoxidil al köpük formunda olursa en iyisi ekstra olarak finasteride de alabilirsin çok etkilidir yan etkisi de aman aman yok.

finasteride de alabilirsin çok etkilidir yan etkisi de aman aman yok.
10.000 den fazla genetiğe hasar verip üremeni etkilemesi hariç yan etkisi yok evet jewstraide

• +1
10.000 den fazla genetiğe hasar verip üremeni etkilemesi hariç yan etkisi yok evet jewstraide
düz femboy ilacı fin 25 den sonra alıcam low inhibliği yok ediyopr o sıkıntı

saç ektirmeye karar verirsen bi gün o zaman sike sike kullanman gerekicek kararını sen ver

saç ektirmeye karar verirsen bi gün o zaman sike sike kullanman gerekicek kararını sen ver
Daha iyi alternatifler var

• +1
tiroid hormonu yuzunden baya sacım gıttı steroidlerde sıkıntı yok suanlık
stereoidlerden dolayı giden sacların geri gelmesi cok zor kanka şampuanla olacak iş değil ...

• JFL
Reactions: Peter Steele
stereoidlerden dolayı giden sacların geri gelmesi cok zor kanka şampuanla olacak iş değil ...
steroidden sacmi gider cahil oc

steroidden sacmi gider cahil oc
yarrak kafalı testesteronun arttığı için erkek tipi saç dökülmen erken başlıyor dolaylı yoldan steroid dökmüş oluyor ne mal adamsın amk illa kelime kelime "stereoid kullandığın için testesteronun artınca başlayan erkek tipi saç dökülmesinden dolayı dökülen saçının geriye gelmesi çok zor" diye mi yazayım anla işe anlıyosanda laf olsun diye konuşma

• JFL
Reactions: Peter Steele
yarrak kafalı testesteronun arttığı için erkek tipi saç dökülmen erken başlıyor dolaylı yoldan steroid dökmüş oluyor ne mal adamsın amk illa kelime kelime "stereoid kullandığın için testesteronun artınca başlayan erkek tipi saç dökülmesinden dolayı dökülen saçının geriye gelmesi çok zor" diye mi yazayım anla işe anlıyosanda laf olsun diye konuşma
steroidler yapay oldugu icin ostrojenimiz 120 lere bile cikabiliyor kariya donusuyoruz arimidex ler ile bunlari dengeliyoruz saci doken testo degil ostrojen ve dht arimidex kullanarak vucuttaki yapay fazla testonun dhtye donusmesini engelliyoruz bu sayede guzel bi kur planlamasinda sac dokulmez hatta uzun durur pct donemlerinde yer yer dokulebilir onun icinde finasteride yada dutasteride kullanioz

• Woah
Reactions: angrybirds
steroidler yapay oldugu icin ostrojenimiz 120 lere bile cikabiliyor kariya donusuyoruz arimidex ler ile bunlari dengeliyoruz saci doken testo degil ostrojen ve dht arimidex kullanarak vucuttaki yapay fazla testonun dhtye donusmesini engelliyoruz bu sayede guzel bi kur planlamasinda sac dokulmez hatta uzun durur pct donemlerinde yer yer dokulebilir onun icinde finasteride yada dutasteride kullanioz
Arimidexle dht dusurenler erdesiniz

• JFL
Reactions: yuda
saçlarımı yıkamadan 30 dk önce doğal zeytinyağı ve yıkadıktan sonra topikal minoxidil kullanıyorum. Şakaklarda ufak gerileme vardı hafiften saçlar geri çıkmaya başladı bide cigarayı bıraktım 2 hafta önce ana motivasyon saç amk, saç yoksa looksmax gg :soy:

Last edited:
  • +1

Users who are viewing this thread

Back