saç dökülmesi karşıtı ürün kullanan var mı

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈

bunun gibi şeyleri alıyorum var mı kullandıgınız bisey onuda alıyım ben alıcıyım satıcı değilim

• +1
Reactions: elemanzelvadre
sebamed al bioxcin'den iyidir.
1728423565412

kuru yağlar için diyo saçı simsiyah yapar mı tahminlerimdeki araştırma ve gözlemlerimdeki gibi

saçlar mı dçkülüyor roids yüzünden

• +1
saçlar mı dçkülüyor roids yüzünden
tiroid hormonu yuzunden baya sacım gıttı steroidlerde sıkıntı yok suanlık

yumurtva ve bi yağ karışımı vardı saçı güzel besliyor

• +1
Şu threade bak

• +1

bunun gibi şeyleri alıyorum var mı kullandıgınız bisey onuda alıyım ben alıcıyım satıcı değilim
Saçlarım dökülmediği halde bi gün döküleceği için bu konuyu iyi biliyorum şampuanlarla çok uğraşma çok bi sike yaramazlar seyreltilmiş biberiye yağı ve derma roller kullan bi kaç ay etkisini görmezsen minoxidil al köpük formunda olursa en iyisi ekstra olarak finasteride de alabilirsin çok etkilidir yan etkisi de aman aman yok.

finasteride de alabilirsin çok etkilidir yan etkisi de aman aman yok.
10.000 den fazla genetiğe hasar verip üremeni etkilemesi hariç yan etkisi yok evet jewstraide

• +1
10.000 den fazla genetiğe hasar verip üremeni etkilemesi hariç yan etkisi yok evet jewstraide
düz femboy ilacı fin 25 den sonra alıcam low inhibliği yok ediyopr o sıkıntı

saç ektirmeye karar verirsen bi gün o zaman sike sike kullanman gerekicek kararını sen ver

saç ektirmeye karar verirsen bi gün o zaman sike sike kullanman gerekicek kararını sen ver
Daha iyi alternatifler var

• +1

Users who are viewing this thread

Back