saç hk.

wendler3939

wendler3939

Iron
beyler saçım istemediğim kadar kıvırcık, saçım kısa olsa bile çok kötü yapıyor kıvırcıklık, ne yapabilirim?

• +1
Reactions: Hanife
beyler saçım istemediğim kadar kıvırcık, saçım kısa olsa bile çok kötü yapıyor kıvırcıklık, ne yapabilirim?
biokeratin alip evde keratin yapabilirsin biriyle annendir arkadasindir vs

• +1
Reactions: wendler3939 and Turanmethod
ayni durumdan muzdaripdim ilk uzatmayi denedim 1 yil hic kesmeden uzattim kullanmasi cok zor sonra 3e vurdum daha iyi oldu ascendledim bide (yani umarim)

• +1
Reactions: wendler3939
Beyler aranizda sacini siyaha boyayan varmi boyadiktan sonra ne yapmamiz lazim cumartesi boyayip keratin yapcam

• +1
Reactions: wendler3939 and Turanmethod
biokeratin alip evde keratin yapabilirsin biriyle annendir arkadasindir vs
evet eger kivircik degilde dalgali düz tarzi yapicaksan mantikli

• +1
Reactions: wendler3939 and balve
Beyler aranizda sacini siyaha boyayan varmi boyadiktan sonra ne yapmamiz lazim cumartesi boyayip keratin yapcam
Cuma boyucam oazar keratin

• +1
evet eger kivircik degilde dalgali düz tarzi yapicaksan mantikli
Saglikli gorunmesi icinde iyi ya cok press yapmazsan duzlestirmiyoda
Ama diplere gelince fena kabuk yapiyo btw dikkatli yapilmasi lazim

• +1
Saglikli gorunmesi icinde iyi ya cok press yapmazsan duzlestirmiyoda
Ama diplere gelince fena kabuk yapiyo btw dikkatli yapilmasi lazim
ben yapicaktim bi ara sonra onlami ugrasacam diyip 3e vurdum direkt ama tekrar uzayinca saclarim kesin yapicam

• +1
Ben şahsen diğerlerinin aksine keratini önermem,araştır basit hidrolize keratin öyle bir düzleştirme yapmaz isminin aksine keratin bakimi urunlerinde keratin bulunmaz,daha önce keratin yaptırmış biri olarak söyleyeyim keratinde saçı dumduz yapan asıl şey formaldehit,diğerleri değil bu yüzden zaten tuzsuz sampuan gerekli tabi her ne kadar tuzsuz kullanırsan kullanneninde sonunda formaldehit gaz olucak uçacak gidecek birkaç ayda yavaş yavaş formaldehit önermeme sebebim saç düzlüğü için değil aksine saçı baya düz yapıyor inanılmaz birşey fotografimda var gerçekten inanılmaz etkisi düz yapıyor yani,ama formaldehit araştır aynı zamanda paraben gibi hormon bozucu etkileri olduğu bilinen kanserojen olduğu bilinen hatta fon çekilirken ciğerin acır solunmamali derler sebebide bu zaten, ciğerinede zararlı,yanlış bilmiyorsam kadınlarda keratin yaptıranlarda meme kanseri riski katlarca yüksek bulunmuş zaten birkaç ayda geri eski haline geliyor gelince tekrar tekrar yaptırdın 2 sene öyle diyelim eninde sonunda formaldehit saça ve saç telllerine kalıcı hasar da verebilir ki zaten maşa ile sıkı defalarca fön çekiyorlar dakikalarca çok kötü yakıyor acıtıyor o zaten hasar bildiğimiz ısıyla saça hasar,resmen hasardan dolayı düz görünüyor ve düz oldu bende ama geri gene sekillendiremedim yani bir stil veririm artık diyordum da gene veremedim bu sefer dümdüz emo saçı gibi oldu yani,sonra kivircikligi kabul ettim ancak aşırı kuru halen daha kuruluğunu sekilsizligini sertliğini sevmiyorm ama bakım ne ile gene baya etkiledim en azindan hani böyle şekilli kıvırcık olur ya o seviyeye getirebildim 2 senede ancak halen daha birçok zaman aşırı kuruluktan rahatsızım

• +1