Sac icin yardimci olsaniza

D

Deleted member 51789

Proud carnivore.
Dökülmeyi azaltmak
Uzamayı hızlandırmak
Saçım ince ve seyrek uyuyup uyandigimda falan cok kirleniyo bi rutin falan bisey lazim haircareden anlayan gelsin

Kirlendikten sonra dusa girdigimde falan baya dokuluyor amk her duş hairlineım normal ama aanlamiyom yardimci olun

Kirlendikten sonra dusa girdigimde falan baya dokuluyor amk her duş hairlineım normal ama aanlamiyom yardimci olun
100 tel altı normal

• +1
Reactions: Deleted member 51789
100 tel altı normal
Kanka saymadımda 60 70 dökülüyodur en az ya göbegimde falan sac oluyo dokulenler birikiyo vucudumun bikaf yerinden sac topluyom

• +1
Reactions: Ashoimex
Dökülmeyi azaltmak
Uzamayı hızlandırmak
Saçım ince ve seyrek uyuyup uyandigimda falan cok kirleniyo bi rutin falan bisey lazim haircareden anlayan gelsin
revox şampuan

• +1
Kanka saymadımda 60 70 dökülüyodur en az ya göbegimde falan sac oluyo dokulenler birikiyo vucudumun bikaf yerinden sac topluyom
BU nasil normal amk 60 70 tane saç cıkıyor mu ki vucudumda 60 70 tane sac dokulsun 2 gunde bir

saçın uzun diye daha belli oluyodur benimde aynı uzunlukta bende dökülüyor sanıyordum 1 sene geçti hiç seyrelme yok
genetik dökülme varsa bilemem

• +1
saçın uzun diye daha belli oluyodur benimde aynı uzunlukta bende dökülüyor sanıyordum 1 sene geçti hiç seyrelme yok
genetik dökülme varsa bilemem
Şuan uzun degil saçım kısa

• +1
Başka bişeyler yok mu derma roller var benim evde ama kullanmıyom onu kullanayım mı
varsa kullan mk dene her şeyi ama testoyu sikecek ürünler kullanma değmez

• +1
Neyse digerleri uyaninca onlarda baksın
@Peter Steele @angrybirds

• +1
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
@maarda Günde 50-100 arası yeni sac cikiyor diyolar ketosiste olmak bunu etkileyebilir mi vücut daha katabolik olduğu için

• +1
Reactions: maarda
Karb ye

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Deleted member 51789
Hint yagi aldim günde 2 milim içicem

@elemanzelvadre olm bu turkler nerden buluypr minoxidili ben mi bulamiyorum bitek

IMG 9027

• JFL
  • +1
Eczane aq
eczaneden mi ucuza gwlir trendyolda 60ml 365 tl eczaneler hep scamliyor adamǰ amk
Bide hap olan mı daha iyi topical mı kanka
60ml nekadar gidiyor yeşillendir bi

sac cizgidi gerilemiyosa veya seyrelma yoksa dokulme uoktur konu kily

• +1
sac cizgidi gerilemiyosa veya seyrelma yoksa dokulme uoktur konu kily
Kanka noemal dururken saçım kafamın üst kısmında acıklık gozukuyor ya sacım cok seyrek gürleştirmek istiyorum bide şuanki dökülmeyi azaltmak istiyorum
Size olmuyor mu hic yatiyorum kalkiyorum sacim cok kirleniyor bone falan mı takayım amk

• +1
Reactions: Peter Steele
Kanka noemal dururken saçım kafamın üst kısmında acıklık gozukuyor ya sacım cok seyrek gürleştirmek istiyorum bide şuanki dökülmeyi azaltmak istiyorum
Size olmuyor mu hic yatiyorum kalkiyorum sacim cok kirleniyor bone falan mı takayım amk
bone tak saten bone

• +1
60ml minoxidil nekadar gidiyoo bide rutini nasil biliyo musun derma rollerla
nerden bilim sacim dokulmuuor

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and Peter Steele
Kanka meksikadab bitane kizla yazisiyodum en son insta istedi instada ismi sub5killer ppsinde rira var amk
sanakotuhaberimvar

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 51789
@Peter Steele KIZIN STLERE BAKNFEMCEL BULDUK AMK AUE8EHRQOSBEOAHDUQB

Attachments

• Screenshot_20250101_123320_Instagram.jpg
    Screenshot_20250101_123320_Instagram.jpg
    864.9 KB · Views: 0
  • Screenshot_20250101_123329_Instagram.jpg
    Screenshot_20250101_123329_Instagram.jpg
    457.8 KB · Views: 0
  • Screenshot_20250101_123335_Instagram.jpg
    Screenshot_20250101_123335_Instagram.jpg
    589.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: angrybirds and Peter Steele
  • +1
Reactions: angrybirds and Deleted member 51789
bilmiyorum belki protein maskeler yardımcı olabilir
protein maskesi onarıyor saçı. dokulu veya kıvırcık bir saç istiyorsan keratin uygulama saçına düz istiyorsan uygula onarır hindistan cevizi yağıda iyi ama peterle ikimizde tam anlamıyla en iyi ürünleri bulamadık saçımız için

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 51789
protein maskesi onarıyor saçı. dokulu veya kıvırcık bir saç istiyorsan keratin uygulama saçına düz istiyorsan uygula onarır hindistan cevizi yağıda iyi ama peterle ikimizde tam anlamıyla en iyi ürünleri bulamadık saçımız için
HInt yagi mi baslim minox mu

leave in + yves rocherin şampuan ve kremi yetiyor kıvırcık için
fakat dökülme için bilmiyorum

• +1
Ben kullaniyorum yvesroche sampuan ve kremini sacimdaha cok dokulmeye basladu

• +1
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, angrybirds and Deleted member 51789
Finasterid dışında kurtuluş yok... Cinsel isteksizlik yaşayacağını bilerek başla, hap hali sprey halinden daha etkili. Minoxidil de işe yarıyor kısa vadede (5 yıl altı). derma roller ı da saçların üç numara değilse kullanma, köküne çok zarar verirsin.

• +1
Finasterid dışında kurtuluş yok... Cinsel isteksizlik yaşayacağını bilerek başla, hap hali sprey halinden daha etkili. Minoxidil de işe yarıyor kısa vadede (5 yıl altı). derma roller ı da saçların üç numara değilse kullanma, köküne çok zarar verirsin.
Yav bende norwood bile yokki ben gürlestirmek istiyorum sadece sac folikulleri birbirinden uzak oldugu bi medical condition vardi bendede o var 3 numara kestirdigimde kafam gozukuyor mesela saclarimin arasindan

• +1
Reactions: Deleted member 117069
herkesin kendince kıvırcık rutini vardır zaten bu sorun değil biz peterle hergün yıkamaya engel olacak yürden ürün arıyoruz bi ara şampuan saç kremi kombosu buldumda o kadarda etkili değil bakımlı bi saçın gösterdiği etkiyi gösteriyor sadece 1 günl7ğüne bukle falan kalmiyor

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 51789
black pilled kizlar mal amk
yarrak hastası hepsi knk aynı zamanda er storyleri katliam resimleri falanda atarlar tamam kanzi crazysin ghost maskesi takıp nazi editleri atan uzun saçlı 170 femboy fenotipli kendini skinhead sanan ekeklerin hepsi senin olsun

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, 1.60cm and Deleted member 51789
herkesin kendince kıvırcık rutini vardır zaten bu sorun değil biz peterle hergün yıkamaya engel olacak yürden ürün arıyoruz bi ara şampuan saç kremi kombosu buldumda o kadarda etkili değil bakımlı bi saçın gösterdiği etkiyi gösteriyor sadece 1 günl7ğüne bukle falan kalmiyor
Asiri guzel bi kizla match oldum uzuns acli halin cok sexy kisa sacla tatli cocuk olmussund edi nasi hizlica uzaticaz aminakoyim kizi atarim valal guzel boyuda 176 amkk

Asiri guzel bi kizla match oldum uzuns acli halin cok sexy kisa sacla tatli cocuk olmussund edi nasi hizlica uzaticaz aminakoyim kizi atarim valal guzel boyuda 176 amkk
knk okula gitmiyorsan saçını yıkama 2 hafta falan yağlı yağlı gez hani minoxidil biberiye hindistan cevizi yağı kullan hint yağıda olabilir 1 ayda uzayacağı 2 haftada uzar ben bi ara yapıyodum ama nası bi uzunluk istediğinde önemli yağlı gezmen önemli bu arada

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: angrybirds and Deleted member 51789
knk okula gitmiyorsan saçını yıkama 2 hafta falan minoxidil biberiye hindistan cevizi yağı kullan hint yağıda olabilir 1 ayda uzayacağı 2 haftada uzar ben bi ara yapıyodum ama nası bi uzunluk istediğinde önemli
Hint yagi minox alıyom ya sikerler minox 1 kutusu 300sprey diyo nekadar gidiyo biliyon mu

HInt yagi mi baslim minox mu
minox saç çıkarır saç uzatır hint yağı kesin saç çıkarmaz ama uzatır bence ikisinide kullan hint yaği 100 lira falan zaten minoxa ek olarak bir saç yağı kesinlikle kullan çünkü saç derini kurutuyor

• +1
knk okula gitmiyorsan saçını yıkama 2 hafta falan yağlı yağlı gez hani minoxidil biberiye hindistan cevizi yağı kullan hint yağıda olabilir 1 ayda uzayacağı 2 haftada uzar ben bi ara yapıyodum ama nası bi uzunluk istediğinde önemli yağlı gezmen önemli bu arada
bilgi:0
tavsiye:100

@recai iskender @angrybirds kizi ratelesenize amk guzel degil mi boyuda 176

• Love it
Reactions: recai iskender
Hint yagi minox alıyom ya sikerler minox 1 kutusu 300sprey diyo nekadar gidiyo biliyon mu
baya gidiyor knk ben 22 ağustosta almişim başlarda hergun kullandim sonra hergün kullanmadım bi sure sonra çunku saçi kurutuyor hala bitmedi

• +1