Sac icin yardimci olsaniza

@recai iskender @angrybirds kizi ratelesenize amk guzel degil mi boyuda 176
fake duruyor nerde oturuyo bu

• +1
Reactions: Deleted member 51789
  • +1
minox saç çıkarır saç uzatır hint yağı kesin saç çıkarmaz ama uzatır bence ikisinide kullan hint yaği 100 lira falan zaten minoxa ek olarak bir saç yağı kesinlikle kullan çünkü saç derini kurutuyor
Hint yagini iceyim mi sureyim mi?

Hint yagini iceyim mi sureyim mi?
sürecen knk bide ben minxodili sakal çene sakali biyik saç beraber kullandim ona rağmen hala bitmedi

• +1
Kisisel information paylasmayalim siktiret
ondan değil yaşad8ğı bölgeye göre fake olma ihtimali değişir ama bence fake duruyor

• +1
  • +1
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 51789 and angrybirds
stacylite bence
Bencede yuksek htb ya da stacylite bile olabilir boyla bende inanmadim boyle bisey pulladigima ama herhangi bi sikimtirak bisey istemedi uzun sacli halin cok seksi yakisiklisin kisa sacli halinde tatli cocuksun dedigonden oncede ben sormustum oyle kendiliginden soylemedi

Peki recai aminakodumun malinin bu kizi mtb ratelemesi sirf coloring yuzunden @recai iskender sen kari kiz rateleme dumbelek

• JFL
  • So Sad
Reactions: Ashoimex and recai iskender
Bencede yuksek htb ya da stacylite bile olabilir boyla bende inanmadim boyle bisey pulladigima ama herhangi bi sikimtirak bisey istemedi uzun sacli halin cok seksi yakisiklisin kisa sacli halinde tatli cocuksun dedigonden oncede ben sormustum oyle kendiliginden soylemedi
bazı kızlar sadece eğlenmek için bunu yapabiliyor gardını indirme banada bi ara 4k takipcili anime kızına benzer bir kız yazıyodu senle cocuklarimiz olsun kivircik kivircik falan diyodu mustafa şoray falanda bunu takip ediyor ben kiza yuz vermedim ne yapmak istediği belli cunku tipiniz normal belki normal ustude bu kadar yavşamayi haketmiyoruz aq kız baya yazdı yazdı yazdı bi ara seyatteyken tüm gece konuşmak istedi falan ben en son engellemiştim iki hesaptan konuşuyoruk sonra kendine yediremedi heralde bi daha yazmadı

• +1
Reactions: Deleted member 51789 and recai iskender
bazı kızlar sadece eğlenmek için bunu yapabiliyor gardını indirme banada bi ara 4k takipcili anime kızına benzer bir kız yazıyodu senle cocuklarimiz olsun kivircik kivircik falan diyodu mustafa şoray falanda bunu takip ediyor ben kiza yuz vermedim ne yapmak istediği belli cunku tipiniz normal belki normal ustude bu kadar yavşamayi haketmiyoruz aq kız baya yazdı yazdı yazdı bi ara seyatteyken tüm gece konuşmak istedi falan ben en son engellemiştim iki hesaptan konuşuyoruk sonra kendine yediremedi heralde bi daha yazmadı
Dusurmuyorum knk buda olursa 3. Manita olcakta kiz dudduk yere lovebombing uapmiyor yani bana onu demek istedim normal konusuyoduk ben sordum cekici huldugunu belirtti

• +1
Reactions: angrybirds
Dusurmuyorum knk buda olursa 3. Manita olcakta kiz dudduk yere lovebombing uapmiyor yani bana onu demek istedim normal konusuyoduk ben sordum cekici huldugunu belirtti
oyle sormayın kanka kıza ozguvensizlik belirtisi bu kıza ozguvensiz oldugunuzu yansıtmayın asla

• +1
oyle sormayın kanka kıza ozguvensizlik belirtisi bu kıza ozguvensiz oldugunuzu yansıtmayın asla
Cok siklemedigim icin sordum yaw direk

Beni cekici bulmayan insanlarla zaman kaybetmektense cekici bulanlara yoneliyorum oyuzden genelde sorarim bosuna zaman kaybi olmasin diye

Beni cekici bulmayan insanlarla zaman kaybetmektense cekici bulanlara yoneliyorum oyuzden genelde sorarim bosuna zaman kaybi olmasin diye
knk zaten cekici bulmasa sana yazmaz senle konuşmaz çekiiclik ses tonuyla iletişimle hareketlerinle insanlarda uyandırdığın hislerle alakalı birşey yakışıklılık ayrı çekicilik ayrı mesela siyah g9mleği kalın sesi çekici bulurlar bu tiple alakalı bi durum değil en basidinden

• +1
knk zaten cekici bulmasa sana yazmaz senle konuşmaz çekiiclik ses tonuyla iletişimle hareketlerinle insanlarda uyandırdığın hislerle alakalı birşey yakışıklılık ayrı çekicilik ayrı mesela siyah g9mleği kalın sesi çekici bulurlar bu tiple alakalı bi durum değil en basidinden
Ilk ben yaziyom ua hani

• Hmm...
Reactions: recai iskender
  • +1
@maarda Günde 50-100 arası yeni sac cikiyor diyolar ketosiste olmak bunu etkileyebilir mi vücut daha katabolik olduğu için
Bilgim var desem yalan oluraq
Ama dolaylı yoldan etkiliyor olabilir

• Hmm...
protein maskesi onarıyor saçı. dokulu veya kıvırcık bir saç istiyorsan keratin uygulama saçına düz istiyorsan uygula onarır hindistan cevizi yağıda iyi ama peterle ikimizde tam anlamıyla en iyi ürünleri bulamadık saçımız için
en iyi protein maskesi iyi genetiklere sahip olmak

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
kanka saçına yumurta sür köklerine kadar yaydır yarım saat bekle ve şu şampuanı kullan benim kele iyi geliyo

yarrak hastası hepsi knk aynı zamanda er storyleri katliam resimleri falanda atarlar tamam kanzi crazysin ghost maskesi takıp nazi editleri atan uzun saçlı 170 femboy fenotipli kendini skinhead sanan ekeklerin hepsi senin olsun
kizlar mal direkt kanki bence ne diyon

• +1
Reactions: angrybirds and recai iskender
kanka saçına yumurta sür köklerine kadar yaydır yarım saat bekle ve şu şampuanı kullan benim kele iyi geliyo
yumurta sürmektense saç proteini sürmek daha iyi yumurtada içindeki protein için sürülüyor çünkü

Kolajen, cildin genç ve sağlıklı görünmesini sağladığı gibi saç üzerinde de oldukça faydalı bir proteindir. Kolajen saç bakımı, saçların güçlenmesine ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda saç foliküllerini besleyerek saçların daha hızlı ve sağlıklı uzamasını destekler.

3 manit aynı anda mi yapiyon amk

• JFL
  • +1
Reactions: orhanhic
ıslak saça sürüp beklicen sonra yıkican işte

ıslak saça sürüp beklicen sonra yıkican işte
hala hasarlı gözğkğyosa anti frizzleri var o markanın asıl bomba o