Saç Kumral mı yapsak ?

MrBlackBanner

MrBlackBanner

SideProfileMogger
Beyler ten rengim buğday pp'den görülüyordur zaten daha beyaz olmayı isterdim ama neyse artık saçı kumral yapıp daha smooth bi contrast yapmalı mıyım sizce gözler *m karası olduğu için emin değilim ama yapasım var çok düz duruyorum böyle sıradışılık katmak istiyorum tipime.

Gittigin kız için değişir ama çok fark etmez siyahla beyazin daha çok kontrastı var sen bilrisin

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 134216, Deleted member 117770, Zagro and 1 other person
kendini niye pp'ye koydun amk
Güzel çıkmışım çünkü ki her bu tarz bi thread açtığımda millet foto isticek işimi kolaylaştırıyor

• +1
Reactions: Zodiac
Gittigin kız için değişir ama çok fark etmez siyahla beyazin daha çok kontrastı var sen bilrisin
Kral daha sert bi kontrast biliom ama daha yumuşak olursa daha beyaz dururum ve pretty boy'un prime yaşlarındayım ondan dolayı yumuşatmayı düşündüm.

Güzel çıkmışım çünkü ki her bu tarz bi thread açtığımda millet foto isticek işimi kolaylaştırıyor
güzel çıkmışsın da foto 3 piksel

• +1
Reactions: Zagro, MrBlackBanner and Ashoimex
güzel çıkmışsın da foto 3 piksel
Dayı sınıf fotosundan kırptım kendimi taa 4-5 metre mesafeden telefonla çekilmiş ondan

• +1
Reactions: Kayra139 and Zodiac
  • +1
Reactions: Zagro and MrBlackBanner
Beyler ten rengim buğday pp'den görülüyordur zaten daha beyaz olmayı isterdim ama neyse artık saçı kumral yapıp daha smooth bi contrast yapmalı mıyım sizce gözler *m karası olduğu için emin değilim ama yapasım var çok düz duruyorum böyle sıradışılık katmak istiyorum tipime.
Pixelleri elimle sayıyom o nası foto amk

intihar et

• +1
Reactions: TrustMeBro
1000029493

Olum buna benzer bir şey yapam mı diye sordum ne bu tepkiler mq.

Users who are viewing this thread

Back