Saç seyrekliği

santosxa

santosxa

Iron
Yaş 16 anasini satayım cocukkende sacim seyrekti ama simdi seyrekliği ilerlemiş gibi hissetiriyor bu yüzden stres oluyorum ne yapacam.

saçına bakım şeyleri dışında hiç bişi kullanma ve yağ kullan (şeyrek olduğundan dahada yağlı durabilir ondan evde kalacağın günler kullan) porositeyi test et ona göre ürünler al. Benin saçım bayağı kalın ondan boktan şeyler yazmış olabilirim kusura bakma

saçına bakım şeyleri dışında hiç bişi kullanma ve yağ kullan (şeyrek olduğundan dahada yağlı durabilir ondan evde kalacağın günler kullan) porositeyi test et ona göre ürünler al. Benin saçım bayağı kalın ondan boktan şeyler yazmış olabilirim kusura bakma
Low porosite hacı

Low porosite hacı
o zaman daha ağır yağlar kullanman gerek çünkü yedirmesi zor. özellikle kelleşme varsa önemli belkide derma roller alırsın. bide yağı iyice kafana yedir

o zaman daha ağır yağlar kullanman gerek çünkü yedirmesi zor. özellikle kelleşme varsa önemli belkide derma roller alırsın. bide yağı iyice kafana yedir
Argan yağı veya tatlı badem yağı düşünüyorum

Ama Hindistan cevizide iyi diyorlar

Ama Hindistan cevizide iyi diyorlar
yapay zekaya bak ve hiç kız arkadaşların varsa samimi olduğun onlara sor sonuçta en fazla saça önem veren onlar, bütçene ne uyarsa en yararlı olabilecek yağı seçersin

yapay zekaya bak ve hiç kız arkadaşların varsa samimi olduğun onlara sor sonuçta en fazla saça önem veren onlar, bütçene ne uyarsa en yararlı olabilecek yağı seçersin
Hemen sorim arkadaşıma bidr gptye sorarim

minox al kullan dermastamp/roller al kan testi ver verebiliyorsan

Aloe vera jeli onerdi kız arkadaşım sampuanladiktan sonra varsa argan yagida yap dedi arada uzun uzun anlatti saolsun.

• +1
Reactions: ataxkm
Aloe vera jeli onerdi kız arkadaşım sampuanladiktan sonra varsa argan yagida yap dedi arada uzun uzun anlatti saolsun.
Güzel denersin artık

Güzel denersin artık
Yaptim cok güzel bi hissiyat verdi ilk 30 40 dk sonra sertleşmeye basladi sacim en iyisi dermotoga danismak

cope

fin basla duzenli hormone paneli ver, yetmezse dutastride baslayacaksin.
eczaneden proscar al, 1\4 yap, hergun 0.25 yani 1.25gr fin kullanacaksin 1 ay sonra hormone paneli ver.
yas kac btw?

Yaş 16 anasini satayım cocukkende sacim seyrekti ama simdi seyrekliği ilerlemiş gibi hissetiriyor bu yüzden stres oluyorum ne yapacam.
kanka gür olması çok kötü birşey bu arada amınakoyim sabah bi uyanıyorum kıvırcık gür saçla homeless sub5 lere benziyom

Hungarianmaxxing

//SubSigma

• JFL
Reactions: maarda
yalan amk kızlar bi sik bilmiyo etrafında duydukları şeyleri birbirlerine söylüyolar iki internette dolaşsa daha iyi bilgiler bulur

fin basla duzenli hormone paneli ver, yetmezse dutastride baslayacaksin.
eczaneden proscar al, 1\4 yap, hergun 0.25 yani 1.25gr fin kullanacaksin 1 ay sonra hormone paneli ver.
yas kac btw?
yazmış ya 16 diye o yaşta finasteride kullanırsa tüm vücudunu ve beynini s2ker atar, kendiyle rus ruleti oynamış olur.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
yazmış ya 16 diye o yaşta finasteride kullanırsa tüm vücudunu ve beynini s2ker atar, kendiyle rus ruleti oynamış olur.
Dhtnin kıl ve penis harici etkisi yok
Fin az baskılıyor dhtyi birazcık kısıtlayarak nasıl bir rulet oynayabilir amk

Dhtnin kıl ve penis harici etkisi yok
Fin az baskılıyor dhtyi birazcık kısıtlayarak nasıl bir rulet oynayabilir amk
Sadece 1 ay dutasterid kullandım ve psikolojik olarak beni içinden çıkılmaz bir yola götürdü, gece uykuya dalamadım sanırım uyku döngüsünü de bozdu çünkü hormonların yapısına da katılıyor. Yan etkilerin seyrek olduğu tamamen bir yalan sertleşme sorunu ve depresiflik yanında hemen geliyor. Beyin gelişimi, organ ve dokuların işleyişine katılıyor, sadece kıl,tüğ ile sınırlı bir şey olsaydı keşke bloklardık kurtulurduk.

Sadece 1 ay dutasterid kullandım ve psikolojik olarak beni içinden çıkılmaz bir yola götürdü, gece uykuya dalamadım sanırım uyku döngüsünü de bozdu çünkü hormonların yapısına da katılıyor. Yan etkilerin seyrek olduğu tamamen bir yalan sertleşme sorunu ve depresiflik yanında hemen geliyor. Beyin gelişimi, organ ve dokuların işleyişine katılıyor, sadece kıl,tüğ ile sınırlı bir şey olsaydı keşke bloklardık kurtulurduk.
10 binde 1 semptom yemişsin
Ayrıca direkt dut başlamak direkt 1 mg testo girmekle aynı şey, vücudunun tepkisi az çok normal

En kötü derma stamp ve minoxil başla eğer oral dht blocker kullanmayacaksan ve enflamasyonu azalt

1mg fin ve topikal minox iyi ama biraktigin zaman bir ayda tum sacini kaybedeceksin ekim bile zor kurtaracak btw

1mg fin ve topikal minox iyi ama biraktigin zaman bir ayda tum sacini kaybedeceksin ekim bile zor kurtaracak btw
En iyisi suan akışına bırakıcam bu 1 ay gözlemleyip ona gore hareket edicem. Büyük ihtimalle dermatoloğa giderim. Bi tahlil verip değerlerede baktırırım