Saç Tellerinin Çıkış Yapısı

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Bu olay gerçekten var mı? Yani, saçlarımın bir kısmı diğerlerine göre daha düz, sert ve uzun çıkıyor gibi hissediyorum. Bu bölgeleri aşağıya doğru şekillendirmek zor oluyor. Ayrıca, ışık altında detaylı bakınca sanki her folikülden (kökten) sadece bir tel saç çıkıyor ve bu sert, dik çıkan yerlerin arası oldukça seyrek görünüyor. Şekillendirme konusunda da zorlanıyorum. Bu gerçekten mümkün mü? Eğer öyleyse, nasıl düzeltebilirim?

• Hmm...
Reactions: maarda
@maarda @menas

Bu olay gerçekten var mı? Yani, saçlarımın bir kısmı diğerlerine göre daha düz, sert ve uzun çıkıyor gibi hissediyorum. Bu bölgeleri aşağıya doğru şekillendirmek zor oluyor. Ayrıca, ışık altında detaylı bakınca sanki her folikülden (kökten) sadece bir tel saç çıkıyor ve bu sert, dik çıkan yerlerin arası oldukça seyrek görünüyor. Şekillendirme konusunda da zorlanıyorum. Bu gerçekten mümkün mü? Eğer öyleyse, nasıl düzeltebilirim?
çıkıştan kastın ne bilmiyorum ama farklı yapıda saçların olması normal baya.

ben kendi kıvırcık olmamdan biliyorum saçımın bazı kısımları 3b falanken bazı kısımları 4a falan olabiliyor buna aynı zamanda low-high porosity olmasi falanda dahil duz sac için sende olanlar olabilir heralde

çözüm için yumuşatıcı kremler deniyebilirsin fazla kuru geliyorsa mesela deep conditioner sac maskelerinden falan dene duştan sonra leave in conditioner fln kullan çok zor olmaz yani şekillendirmek

kanka bide bu 4de 5de uyuma işini sormuştum ama sıkıntı olur mu acaba 7-8 saat uyuyorum her türlü ama uyku kalitesi düşmesinden dolayı boy icin degil genel vücut ve spor gelişimi açısından çok etki edermi millet her türlü 10-11 gibi uyuyun diyor gh ve testo gece 2ye kadar salgilaniyormus falan

kanka bide bu 4de 5de uyuma işini sormuştum ama sıkıntı olur mu acaba 7-8 saat uyuyorum her türlü ama uyku kalitesi düşmesinden dolayı boy icin degil genel vücut ve spor gelişimi açısından çok etki edermi millet her türlü 10-11 gibi uyuyun diyor gh ve testo gece 2ye kadar salgilaniyormus falan
melatonin kullan da niye geç uyuyorsun işten dolayı mı

melatonin kullan da niye geç uyuyorsun işten dolayı mı
keyfi tamamen 2-3e kadar tiktokta goonluyorum falan. melatonin denedim pek bi etki etmedi ciddili bi düzene başlasam hallederimde üşeniyorum baya

• +1
Reactions: Zodiac
keyfi tamamen 2-3e kadar tiktokta goonluyorum falan. melatonin denedim pek bi etki etmedi ciddili bi düzene başlasam hallederimde üşeniyorum baya
melatonini yanlış kullanmışsındır yoksa etkili

benimde onler tuhaf tuhaf cikiyor saga sola pofuduk biraktim bende oyle yapabilirsin