saç uzatma

P

pr1mat

Iron
aranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor

• +1
Reactions: Deleted member 277275
uzatacaksan sakın kestirmeye gitme tr berberleri eşit almayı beceremeyeceği için uzayınca bok bi görüntü oluşabilir

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Deleted member 307488 and 2 others
uzaması için sal gitsin türkiye'deki berberlerin %99.9'u yarrak kürek fade dışında birşey bilmiyor eğitimsiz boş yere uzattığın saçın gider aman diyim.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
aranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor
gitceksen berber değil kuaföre git parana değer

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 307488 and pr1mat
Kendi saçını kendin kes ciddiyim bu konuda, zaten ucundan alıcaksan berbere gitmenin ne manası var amk, elemana ucundan kırıkları al veya biraz kısalt dersin eleman subay traşına döndürür vaktine ve uğraşına yazık olması dışında birde ödediğin para giriyor.

O yüzden deneye deneye, yanıla yanıla elbet düzgün kesmeye başlarsın kendi saçını, hem zaten uzatmaya çalışan adam saçıyla o kadar oynamaz bir kaç makaslık iş yaparsın ayda 1 o kadar en kötü ne kadar kısaltabilirsinki amk.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pr1mat and Deleted member 307488
en son berbere 6 ay önce gittim saçın türüne göre yapman gereken şey değişir ama genel kural olarak ayda 1 2 defa kırıkları aldırsan yeterli
saç kestirmenin bi manası yok şu şekil uzun saçın olması lazım
Richard ramirez

Last edited:
  • +1
Reactions: pr1mat
en son yazın sonlarına doğru tüm saçımı 3e vurdurdum orantılı uzasın diye şıuan çok memnunum yanları ilk 3 ay boyunca makineyle alıordum şimdi kulağın arkadsına atıyorum haftada 1veya 2 kere de saç bakım kremi kullanıyorum saçlar hafif ıslakken zaten orantılı ve düzgün uzuyorsa ve saçın sağlıklıysa hiç kestirme

• +1
Reactions: pr1mat
Berbere 2 şey için gidilir ya saçını 5 e vuracaksın yada keko trasi amacın saçı düzeltmek kisaltmaksa kadin kuaförü veya evde Manuel

• +1
Reactions: pr1mat and Serialsuicide