P
pr1mat
Iron
aranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gitceksen berber değil kuaföre git parana değeraranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor
en son berbere 6 ay önce gittim saçın türüne göre yapman gereken şey değişir ama genel kural olarak ayda 1 2 defa kırıkları aldırsan yeterliaranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor
en son yazın sonlarına doğru tüm saçımı 3e vurdurdum orantılı uzasın diye şıuan çok memnunum yanları ilk 3 ay boyunca makineyle alıordum şimdi kulağın arkadsına atıyorum haftada 1veya 2 kere de saç bakım kremi kullanıyorum saçlar hafif ıslakken zaten orantılı ve düzgün uzuyorsa ve saçın sağlıklıysa hiç kestirmearanızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor
Berbere 2 şey için gidilir ya saçını 5 e vuracaksın yada keko trasi amacın saçı düzeltmek kisaltmaksa kadin kuaförü veya evde Manuelaranızda saç uzatan var mı hiç kesmeden bırakılıyor mu yoksa bakım kremi vb. varmı ayrıca 3 ayda bir ucundan alma falanda vardı sanırım nasıl uzatılıyor