Saçım Dökülüyor Çözümü olan varmı

N

Nuvareon

Bronze
Şuan kullandıklarım

2.5mg oral minoxidil (3. ay)
2.5mg dutasteride (8. ay)
5mg finasteride (3 gün)
6.25mg Aromasin eod
MK677 10mg (10. gün)

8 haftadır test kullanıorum ilk 4 hafta 210mg 5 6 da 350mg 7 ve 8. haftada 250 kullandım

9. haftadayım şuan ilk günlerindeyim 250 ile devam ediyorum

5 ve 6. haftada aromasini 12.5 eod a çektim o sırada e2 14 geldi

AI kullanmaya 2. haftanın sonunda başladım 0.7mg armidexle sonrasında 3. haftanın sonunda Aromasin geçtim o sırada bi AI kullanmadım 2. haftanın sonunda e2 38 di

naturel e2 im 19 du

şuan dökülüyor neden bilmiyorum bu hafta içinde e2 ve DHT testi vericem

fikrinizi önerilerini paylaşın

• +1
Reactions: maarda, Thrill, Kayra139 and 4 others
Şuan kullandıklarım

5mg finasteride (3 gün)
6.25mg Aromasin eod
MK677 10mg (10. gün)

8 haftadır test kullanıorum ilk 4 hafta 210mg 5 6 da 350mg 7 ve 8. haftada 250 kullandım

AI kullanmaya 2. haftanın sonunda başladım 0.7mg armidexle sonrasında 3. haftanın sonunda Aromasin geçtim o sırada bi AI kullanmadım 2. haftanın sonunda e2 38 di

naturel e2 im 19 du

Bilmiyoruz sorununu sonuçta allah degiliz lu adam iyi açıklamış farklı sebepleri olabilcegini

• +1
Reactions: Jahrein, Thrill, Orcairis and 2 others
Şuan kullandıklarım

5mg finasteride (3 gün)
6.25mg Aromasin eod
MK677 10mg (10. gün)
SO SAD

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Thrill, Orcairis and 3 others
Finle dutu neden aynı anda alıyorsunki amk dutu 0.5 mg yap derma roller başla daha cok protein ye, çok fazla stres yapıyorsan streste dökebilir

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis and Serialsuicide
Ya da tribe girmişte olabilirsin

Şuan kullandıklarım

5mg finasteride (3 gün)
6.25mg Aromasin eod
MK677 10mg (10. gün)

naturel e2 im 19 du

MK yı nerden aldın 80% o MK degil

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
grimlabs veya allnsupps değil kanka arkadaş ayarladı kutusu attım labı hatırlamıyorum yani su fln tutmadım geçe yatmadan atıyorum gece kalktığımda aç oluyorum MK gibi duruyo ama MK dan öncede dökülüyodu

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
grimlabs veya allnsupps değil kanka arkadaş ayarladı kutusu attım labı hatırlamıyorum yani su fln tutmadım geçe yatmadan atıyorum gece kalktığımda aç oluyorum MK gibi duruyo ama MK dan öncede saç dökülüyodu

Güvenilir diye düşünüyorum

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill and Orcairis
Serum dht sıfır falan heralde

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, ascendantwill, Serialsuicide and 1 other person
Kanka elinde şans varken buna tüm dikkatini vermen lazım kafatasında uygun değilse kel kalırsan yarrama benzersin en büyük korkularımdan

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill and why not me?
Kanka elinde şans varken buna tüm dikkatini vermen lazım kafatasında uygun değilse kel kalırsan yarrama benzersin en büyük korkularımdan
RU sourcelamaya çalışıcam

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Orcairis
@epigenic o kadar araştırmışsın dermatolog olmuşsundur herhalde neyi var bu adamın @maarda sende cevapla özellikle sakın ignore atma😡

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Thrill, Orcairis and 1 other person
cidden dediğin dozlarda alıyorsan ise dht yerlerde olması lazım,fin alma bide dut alıyosun zaten bi işe yaramıyordur
Ekran grnts 2026 01 27 201435
Ekran grnts 2026 01 27 202511

şuan sadece dut %80ini baskılıyor eğer dökülmemesine rağmen psikolojik olarak dökülüyo hissetmiyorsan saç foliküllerin aşırı hassas ve testo bile zarar veriyor falan olması lazım onun dışında benim de aklıma bişi gelmiyor genetiğin çok mu kötü aq,testodan önce fin almana rağmen dökülüyo muydu ne zaman başladı dökülmeye
Bilmiyoruz sorununu sonuçta allah degiliz lu adam iyi açıklamış farklı sebepleri olabilcegini

eleman en yüzeysel bilgiyi anlatmıs yorumlarda herkes saksolamış anlamıyom ben tiktoğu amk

• +1
  • Ugh..
Reactions: Atsizz, Serialsuicide and Orcairis
cidden dediğin dozlarda alıyorsan ise dht yerlerde olması lazım,fin alma bide dut alıyosun zaten bi işe yaramıyordur
View attachment 4587157View attachment 4587170
şuan sadece dut %80ini baskılıyor eğer dökülmemesine rağmen psikolojik olarak dökülüyo hissetmiyorsan saç foliküllerin aşırı hassas ve testo bile zarar veriyor falan olması lazım onun dışında benim de aklıma bişi gelmiyor genetiğin çok mu kötü aq,testodan önce fin almana rağmen dökülüyo muydu ne zaman başladı dökülmeye

eleman en yüzeysel bilgiyi anlatmıs yorumlarda herkes saksolamış anlamıyom ben tiktoğu amk
kanka 17 de başladı dökülmeye doğru hatırlıyosam babam kel anneminde saçı seyrek
anne ve baba tarafındaki dedelerim de keldi

dutada dökülme kesti biraz daha gürleşti saçım

şuan norwood 1.5 flnm

ama anne baba kısa benim boyum uzun bilmiyorum kime çektim

fin e yeni başladım daha 3 gün oldu

evet dediğim dozlarda alıyorum hiçbişi kolpa değil maks 8 ayda 2 gün fln unutmuşumdur duta almayı hergün akşam aynı saate alıyorum

ben AI dan yada e2 çok kıstığımdan dolayımı dökülüyor diye düşünmeye başladım ama bilmiyorum 2 hafta daha gözlemlicem

ketokonazol şampuan kullanmaya çalışıyorum ama çok unutuyorum onu onu düzene dokucam

üşengeçlikten microoneedle lamıyorum dermapen i tekrar kullanmaya başlicem 1.5mm 4 günde 1 yapıyorum onuda

ketoyu haftada kaç yapmalıyım

Last edited:
  • +1
Reactions: Orcairis and maarda
View attachment 4587157View attachment 4587170

Elamana water demişsin de sende water bilgiler yazmışsın maarda grey beyler söyliyim

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Orcairis and maarda
YAV SİZ NE EZBERE KONUŞAN OROSPU ÇOCUKLARSINIZ MK

DHT SAÇ DÖKÜLMESİNİN TEK SEBEBİYMİŞ GİBİ DHT AŞAĞI DHT YUKARI

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and urlordd
kanka 17 de başladı dökülmeye doğru hatırlıyosam babam kel anneminde saçı seyrek
anne ve baba tarafındaki dedelerim de keldi

dutada dökülme kesti biraz daha gürleşti saçım

şuan norwood 1.5 flnm

ama anne baba kısa benim boyum uzun bilmiyorum kime çektim

fin e yeni başladım daha 3 gün oldu

evet dediğim dozlarda alıyorum hiçbişi kolpa değil maks 8 ayda 2 gün fln unutmuşumdur duta almayı hergün akşam aynı saate alıyorum

ben AI dan yada e2 çok kıstığımdan dolayımı dökülüyor diye düşünmeye başladım ama bilmiyorum 2 hafta daha gözlemlicem

ketokonazol şampuan kullanmaya çalışıyorum ama çok unutuyorum onu onu düzene dokucam

üşengeçlikten microoneedle lamıyorum dermapen i tekrar kullanmaya başlicem 1.5mm 4 günde 1 yapıyorum onuda

ketoyu haftada kaç yapmalıyım
küre girmen gereksiz olmuş biraz,e2 saçına yararı var ama ana sebep olduğunu düşünmüyorum
bence şuan bu dozlarda devam et kür çıkışı bak dökülüyo mu dökülmüyo mu ona göre hareket edersin
dutasteride zaten 5-alfa redüktaz enziminin her iki tipini de şuan %80 oranında blokluyor ama ben yine de fin gircem diyorsan gir
keto haftada 2-3 microneedling de 4 günde bir yaparaken derin iyileşmeden bir daha yapıyosun haftada 1 yap , gerçi kişiye göre değişir de gözlem yapıp öyle günü değiştir

YAV SİZ NE EZBERE KONUŞAN OROSPU ÇOCUKLARSINIZ MK

DHT SAÇ DÖKÜLMESİNİN TEK SEBEBİYMİŞ GİBİ DHT AŞAĞI DHT YUKARI
başka sebebi yok ki kanıt da sunamazsın aq

• Hmm...
  • Ugh..
Reactions: Atsizz and Serialsuicide
Şuan kullandıklarım

5mg finasteride (3 gün)
6.25mg Aromasin eod
MK677 10mg (10. gün)

naturel e2 im 19 du

sadece sprem bakımı yeterli

• JFL
Reactions: Orcairis
küre girmen gereksiz olmuş biraz,e2 saçına yararı var ama ana sebep olduğunu düşünmüyorum
bence şuan bu dozlarda devam et kür çıkışı bak dökülüyo mu dökülmüyo mu ona göre hareket edersin
dutasteride zaten 5-alfa redüktaz enziminin her iki tipini de şuan %80 oranında blokluyor ama ben yine de fin gircem diyorsan gir
keto haftada 2-3 microneedling de 4 günde bir yaparaken derin iyileşmeden bir daha yapıyosun haftada 1 yap , gerçi kişiye göre değişir de gözlem yapıp öyle günü değiştir

başka sebebi yok ki kanıt da sunamazsın aq
SÖYLERSEM ARAYIP BULUCAK MISIN GİDP BAKACAK MISIN?

SENİN EVİNDE KAYNAK MI VAR KARDEŞİM?

1769543090392

• JFL
  • +1
Reactions: urlordd, maarda, Orcairis and 1 other person
amına kodum forumu hiç değişmez mi? neyse
dutu 5mg yap
aromasini bırak jino dan korkuyorsan tamoxsifen yada diğer sermler iş görür
diğerlerine devam et
hiç geçmezse testoyu 100mg ye kadar düş yada ilacı bırak

• +1
Reactions: Orcairis