saçimi kestirince ascendledim sanirim

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
bitpazarindaydim kizin biri arkama geldi afedersin instani verir misin dedi verdim teşekkur etti kiz benden 2 yaş buyuk unili 7 ulke gezmiş

• Love it
  • Woah
  • +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 107033, saasturkvarmı and 1 other person
IMG 20250304 WA00122

• +1
Reactions: Deleted member 113670 and Zodiac
bitpazarında gezen kız ltb bile değildir. Over

• +1
Reactions: Zodiac
kivircik olmak güzel
kivircik olmayana kivircik olmak guzel amg keşke skinsteki freddie gibi olsaydim sacimda oyle olsaydi

Images 20

• Love it
  • +1
Reactions: Ashoimex and menas
bitpazarindaydim kizin biri arkama geldi afedersin instani verir misin dedi verdim teşekkur etti kiz benden 2 yaş buyuk unili 7 ulke gezmiş
Olm siz bunlara inaniyosaniz zihinsel engellisiniz

• JFL
Reactions: Deleted member 117770
kivircik olmayana kivircik olmak guzel amg keşke skinsteki freddie gibi olsaydim sacimda oyle olsaydi

View attachment 3543720
Benimki böyle de böyle durması için her gün kuaföre falan gitmen gerekiyo kıvırcık da öyle bi problem yok daha iyi

Benimki böyle de böyle durması için her gün kuaföre falan gitmen gerekiyo kıvırcık da öyle bi problem yok daha iyi
keratin yaptircan kesiminide ona gore ayarlican tarican olur knk

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
cook mogluyo
olum bunlar o sira 16-17 yaşindaymiş nasi izin veriyolar oyle sahneleri cekmelerine kids diye bi film vardi ondada baya şaşirdik underage cocuklarin cinsel seks sahneleri vardi

Ne diyosun amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: menas, Zodiac and Kayra139
knk tum film kaykaycı ergenlerin am sikmeye çalişmasindan ibaret
Hangi film mid 90s de 13 yasindaki cocugun sikine elliyolardi rahatsiz ediciydi

Hangi film mid 90s de 13 yasindaki cocugun sikine elliyolardi rahatsiz ediciydi
gummonun yapimcisindan kids adinda bi film gummoda cok garip bebeler kedileri avlayip restoranta satıyorlardı

gummonun yapimcisindan kids adinda bi film gummoda cok garip bebeler kedileri avlayip restoranta satıyorlardı
Kidsi duydum ama hic izlemedim bu hollywoodcularin cogu zaten subyanci

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Kidsi duydum ama hic izlemedim bu hollywoodcularin cogu zaten subyanci
sanat ve deneysel filmlerin hepsinin amınakoyum yönetmen mesaj vermeye üşeniyor düşünceye açık felsefik cart curt diye sikiyolar milleti

sanat ve deneysel filmlerin hepsinin amınakoyum yönetmen mesaj vermeye üşeniyor düşünceye açık felsefik cart curt diye sikiyolar milleti
Maarda sever o tar underage sapik bir oe oldugu icin

chad oğlu chad

• +1
Reactions: ER enjoyer
ünili kızlar azgın oluyor 1 2 hafta önce üni gezisinde aynı şekil arkamdan gelip pardon sevgilin yoksa instagramını verir misin dedi bi kız 1 yaş büyüktü benden sınıftakiler tüm gün bana baktı sonra hopepill

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 100697 and Zodiac
olum bunlar o sira 16-17 yaşindaymiş nasi izin veriyolar oyle sahneleri cekmelerine kids diye bi film vardi ondada baya şaşirdik underage cocuklarin cinsel seks sahneleri vardi
ingilizler garip kanka 16 yasındaki cocukların oynadigi diziye bak amk. bizim ülkede çekseler skinsi sıkıntı çıkar

• +1
Reactions: Deleted member 100697
iyi olmuş la hair cope diyenler utanır mı bilmem
saç en etkili looksmaxlardan biri 1 günde mtnden chadliteye veya htnye ascendletebilir ama subhumana da düşürebilir riskli ama etkili

• +1
Reactions: Zodiac and recai iskender
saç en etkili looksmaxlardan biri 1 günde mtnden chadliteye veya htnye ascendletebilir ama subhumana da düşürebilir riskli ama etkili
Mtnden chadlitea ne aq abartma maarda gibi sacmalamaya basladin

Ltnysen htn yapmaz ama htnsen mtn yapar

asimetrik suratımı
yamuk burnumu
ince dudaklarımı fln perdeliyodu upuzun sacım vardı 2 gün önce traş oldum pişmanım umarım hızlı uzar bereyle gezıom aq

asimetrik suratımı
yamuk burnumu
ince dudaklarımı fln perdeliyodu upuzun sacım vardı 2 gün önce traş oldum pişmanım umarım hızlı uzar bereyle gezıom aq
upuzun sac 3 numarayla eşdeğer dostum en iyisi orta uzunlukta elin gözün açık olacak kadar uzun tutmak

• +1
Mtnden chadlitea ne aq abartma maarda gibi sacmalamaya basladin
lan ascendletiyor işte aq yabancıların sac kesim oncesi sonrasi videolarina bak ornek ariyosan

• +1
lan ascendletiyor işte aq yabancıların sac kesim oncesi sonrasi videolarina bak ornek ariyosan
Onlar sac kesimiylenolmuyo sadece bakimsiz vazifsiz anadolulu arif gibi giriyolar ortama tiras ediliyolar yikaniyolar bazilarinda makyaj bile var

• JFL
Reactions: Deleted member 113670
sen oyle san entel dantel "american vintage" kiyafetleri nerden aliyolar saniyon
bende bitpazarından vintage kıyafet almak istiyorum ama prettyboyum ve kalbimden 5 defa bıçaklanırım diye gidemiyorum tavsiyen var mı

bende bitpazarından vintage kıyafet almak istiyorum ama prettyboyum ve kalbimden 5 defa bıçaklanırım diye gidemiyorum tavsiyen var mı
adam akıllı dur önüne bak birşey olmaz knk

• +1
Reactions: whitemonster6

Users who are viewing this thread

Back