Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
ne yapabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Acici sprey yada toz acicine yapabilir
Btw sacin kuruysa col tilkisi gibi birsey oluyon dediklerimi yapincaAcici sprey yada toz acici
Benim sac normalde siyaha yakindi kucukken baya acikti bu yaz 1 kere acici sprey yaptim onun disinda iste asiri fazla gunesten deli dehset acildi ama yandi sacim maalesef
Bu hafta siyaha boyicam sacimi bakalim nasilbi sonuc olcak
su gratiste filan satilanAcici sprey yada toz acici
Benim sac normalde siyaha yakindi kucukken baya acikti bu yaz 1 kere acici sprey yaptim onun disinda iste asiri fazla gunesten deli dehset acildi ama yandi sacim maalesef
Balve sen sarımısın birşey soracamBtw sacin kuruysa col tilkisi gibi birsey oluyon dediklerimi yapinca
ben sarıyımBalve sen sarımısın birşey soracam
açık kahverengi mi aryan sarısımı birde saç tipin neben sarıyım
Cevap amkben sarıyım
pardon unutmuşum aryan galibaCevap amk
açık kahverengi olsaydı şeyi soracaktım benim saçın üzeri ve enseye doğru açık kahverengi ama kulak yanlarında vesaire kıvrılıp koyulaşmaya bildiğin koyu yani sende de var mı bundanpardon unutmuşum aryan galiba
yok kanka offtopice felan sor yada chatgptaçık kahverengi olsaydı şeyi soracaktım benim saçın üzeri ve enseye doğru açık kahverengi ama kulak yanlarında vesaire kıvrılıp koyulaşmaya bildiğin koyu yani sende de var mı bundan
Ankaraya deniz getir yapalımdenize git saçını ıslat kafana bolca limon sık otur sonra güneşin altında bunu 2 3 defa yap açılır
Kanka bunlar sende saç dökülmesini fln arttırdı mıAcici sprey yada toz acici
Gerek yok en iyi coloring bizimkisi benimkide aynı böyleBen koyu sarı açık kumralım nası açacam daha da