sadece etnik ol

dogu

dogu

Solstice
Screenshot 2025 11 14 23 48 19 320 comzhiliaoappmusically

naber la eşşek

• +1
Reactions: dogu
slav karılar bu kadar kolay işte

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and dogu
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
  • +1
Reactions: chadwers, Auchelius, dogu and 1 other person
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and dogu
slavlarda hypergami düşük bahsetiğin şey amerikada fazlaca var
güney amerika dedigim latin amerika amk hypergami yok nerdeyse ama fazla aldatma var

• +1
Reactions: chadwers, Auchelius and dogu
güney amerika dedigim latin amerika amk hypergami yok nerdeyse ama fazla aldatma var
ben kuzey amerikadan bahsediyordum.aldatma her yerde var ben tırrıkiyedede fazla

olm harbi bu olay niye var
random götü göbeği salmış adamların yanında böyle karıları görüyom hep
sahil kenarı yerlerde çok var böyle
para

• +1
Reactions: Serialsuicide
yok olm parası da yok adamların
karı kaynanasıyla yaprak sarma sarıyo
Aslında şöyle çoğu ortama giren erkekler kızların doğasını biliyor tipide iyi olsa direkt allah oluyor o tarz kişiler

• +1
Reactions: kurdistan
Sie wirkt auf mich deutsch, nicht slawisch.. (Bana Alman gibi görünüyor, Slav değil)

• +1
Reactions: Auchelius
Aslında şöyle çoğu ortama giren erkekler kızların doğasını biliyor tipide iyi olsa direkt allah oluyor o tarz kişiler
dogu napıyon cnm

I nutted on your faces in this thread where the cuckieking hiding I know he's lurking here

• Woah
Reactions: ZerefDragnee1l
Sie wirkt auf mich deutsch, nicht slawisch.. (Bana Alman gibi görünüyor, Slav değil)
Kardeşim sen nerelerdeydin ya mezardan kalkmışsın hoşgeldin.

• +1
Reactions: why not me?
Sadece kürt ol
1763161143453

• Love it
Reactions: dogu
olm harbi bu olay niye var
random götü göbeği salmış adamların yanında böyle karıları görüyom hep
sahil kenarı yerlerde çok var böyle
Simdi kardesim gotu gobegi salmis adam ya bendir yada parasi vardir salmistir saca baksana zaten amk ben hasta olunca cukumun kafası boyle renskzı kalıyo aynısı zengın bu baydonerde masadakı suyu falan acıyodur amk

Simdi kardesim gotu gobegi salmis adam ya bendir yada parasi vardir salmistir saca baksana zaten amk ben hasta olunca cukumun kafası boyle renskzı kalıyo aynısı zengın bu baydonerde masadakı suyu falan acıyodur amk
she is gonna cheat on him dedim kızın mimiklerinden beleli oldu açıklama yaparken davranışları vs oda biliyor kimse bu blackpili çürütemez ondan daha uzun kaslı yakışıklı biri gelsin T etse bile kız ona aşık olur

• +1
Reactions: why not me?, Yagiz8928, flows5991 and 2 others
she is gonna cheat on him dedim kızın mimiklerinden beleli oldu açıklama yaparken davranışları vs oda biliyor kimse bu blackpili çürütemez ondan daha uzun kaslı yakışıklı biri gelsin T etse bile kız ona aşık olur
Middle part birak

Orospu umarım rutubetten ölürsün o garibanın evinde

• +1
Reactions: nsk4ll
su etnikler simdi dahami lucky yoksa ne anlayamiyorum amk

su etnikler simdi dahami lucky yoksa ne anlayamiyorum amk
şöyle düşün norveçte o kadar fazla sarışın varki kahverengi saçlılar daha değerli o kadar fazla beyaz insan varki beyaz olmayan insanlar daha değerli tırrikistan gibi aynı türko kızları melez erkeklere amını götünü verir ya hemen 1dk da onun gibi

• +1
Reactions: Serialsuicide and nsk4ll