dogu
Solstice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
instasına model falan yazmış yayında sosyal medyacıyım diyo, nerenin modeli bu mumbaide falan mı?
Hindistan alt sokak model ajansıinstasına model falan yazmış yayında sosyal medyacıyım diyo, nerenin modeli bu mumbaide falan mı?
slavlarda hypergami yok mu yani? güney amerikalılarda olmadığı gibislav karılar bu kadar kolay işte
slavlarda hypergami düşük bahsetiğin şey amerikada fazlaca varslavlarda hypergami yok mu yani? güney amerikalılarda olmadığı gibi
ama aldatır kesinslavlarda hypergami yok mu yani? güney amerikalılarda olmadığı gibi
güney amerika dedigim latin amerika amk hypergami yok nerdeyse ama fazla aldatma varslavlarda hypergami düşük bahsetiğin şey amerikada fazlaca var
ben kuzey amerikadan bahsediyordum.aldatma her yerde var ben tırrıkiyedede fazlagüney amerika dedigim latin amerika amk hypergami yok nerdeyse ama fazla aldatma var
bu adam ne ara orga geri geldinaber la eşşek
olm harbi bu olay niye var
paraolm harbi bu olay niye var
random götü göbeği salmış adamların yanında böyle karıları görüyom hep
sahil kenarı yerlerde çok var böyle
yok olm parası da yok adamlarınpara
Aslında şöyle çoğu ortama giren erkekler kızların doğasını biliyor tipide iyi olsa direkt allah oluyor o tarz kişileryok olm parası da yok adamların
karı kaynanasıyla yaprak sarma sarıyo
dogu napıyon cnmAslında şöyle çoğu ortama giren erkekler kızların doğasını biliyor tipide iyi olsa direkt allah oluyor o tarz kişiler
yasiyo muydun ya sennaber la eşşek
reckolmu uzimi o tiplerin gotten yemişine benziyor eleman
sevgilisi olan kızlara yazıyomdogu napıyon cnm
we are backyasiyo muydun ya sen
zamanında yaptıksevgilisi olan kızlara yazıyom
Kardeşim sen nerelerdeydin ya mezardan kalkmışsın hoşgeldin.Sie wirkt auf mich deutsch, nicht slawisch.. (Bana Alman gibi görünüyor, Slav değil)
Simdi kardesim gotu gobegi salmis adam ya bendir yada parasi vardir salmistir saca baksana zaten amk ben hasta olunca cukumun kafası boyle renskzı kalıyo aynısı zengın bu baydonerde masadakı suyu falan acıyodur amkolm harbi bu olay niye var
random götü göbeği salmış adamların yanında böyle karıları görüyom hep
sahil kenarı yerlerde çok var böyle
she is gonna cheat on him dedim kızın mimiklerinden beleli oldu açıklama yaparken davranışları vs oda biliyor kimse bu blackpili çürütemez ondan daha uzun kaslı yakışıklı biri gelsin T etse bile kız ona aşık olurSimdi kardesim gotu gobegi salmis adam ya bendir yada parasi vardir salmistir saca baksana zaten amk ben hasta olunca cukumun kafası boyle renskzı kalıyo aynısı zengın bu baydonerde masadakı suyu falan acıyodur amk
Middle part birakshe is gonna cheat on him dedim kızın mimiklerinden beleli oldu açıklama yaparken davranışları vs oda biliyor kimse bu blackpili çürütemez ondan daha uzun kaslı yakışıklı biri gelsin T etse bile kız ona aşık olur
sanmıyorum olduğunuslavlarda hypergami yok mu yani? güney amerikalılarda olmadığı gibi
şöyle düşün norveçte o kadar fazla sarışın varki kahverengi saçlılar daha değerli o kadar fazla beyaz insan varki beyaz olmayan insanlar daha değerli tırrikistan gibi aynı türko kızları melez erkeklere amını götünü verir ya hemen 1dk da onun gibisu etnikler simdi dahami lucky yoksa ne anlayamiyorum amk