Sadece senden hoşlanan ltb kızla ol teorisi

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Yok knk sırf incellikten çıkmak için benden hoşlanan damn near deformed 0 vücutlu kızla olmak istemiyorum, bakınca sikim kalksın istiyorum en azından vücudu olsun istiyorum çok aman aman güzel olmasınada gerek yok benden cirkinde olabilir benim seviyemin ustundekıler ztn bakmıyo otizmi 2 kilometre öteden kokluyorlar herhalde, kişiliği iyi uyumlu oldugumuz biri olur hafif iyi vücutlu tmm ama çevrede bu kadar sike benzeyip taş gibi sevgilisi olan elemanlar varken gerçekten arzuladığım istediğim biriyle olmak benimde hakkım ok? Ltbyede bakmicam ok?

Last edited:
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Kayra139, Yagiz8928, eniyiguresci and 2 others
Yok knk sırf incellikten çıkmak için benden hoşlanan damn near deformed 0 vücutlu kızla olmak istemiyorum, bakınca sikim kalksın istiyorum en azından vücudu olsun istiyorum çok aman aman güzel olmasınada gerek yok benden cirkinde olabilir benim seviyemin ustundekıler ztn bakmıyo otizmi 2 kilometre öteden kokluyorlar herhalde, kişiliği iyi uyumlu oldugumuz biri olur hafif iyi vücutlu tmm ama çevrede bu kadar sike benzeyip taş gibi sevgilisi olan elemanlar varken gerçekten arzuladığım istediğim biriyle olmak benimde hakkım ok? Ltbyede bakmicam ok?
Çok kötü fikir meme memedir götte göttür gerçekten güzel birini bulana kadar hepsi nimettir

• +1
Reactions: dogu
Çok kötü fikir meme memedir götte göttür gerçekten güzel birini bulana kadar hepsi nimettir
Yok knk sırf sikiştim demek için çekici bulmadıgım biriyle ilişkiye girmem ben

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan
Yok knk sırf sikiştim demek için çekici bulmadıgım biriyle ilişkiye girmem ben
E olm napıcan kendini aşık olduğun kıza mi sakliyon cinsellik anlamında biseyler öğrenmen gerekiyor yoksa mal gibi kalirsin kizin yaninda

E olm napıcan kendini aşık olduğun kıza mi sakliyon cinsellik anlamında biseyler öğrenmen gerekiyor yoksa mal gibi kalirsin kizin yaninda
Asık oldugum kıza saklamıyom gercekten cekıcı buldugum, benden hoslanan birine saklıyom tek gecelik fln sıkımde değil

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan
@StuntmanMike bu adam bunları yıllar önce anlatıyordu hala da anlatır ulan be...

elimi sikiyorum gün 8409

• JFL
Reactions: Zodiac
ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, senualF and bre3001
Low MTB'ye razıyım

• +1
Reactions: senualF

Users who are viewing this thread

Back