Fridx
Exotic Ethnic
Ingilizce bilmediginiz icin mi yoksa tercihenmi turkce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
GİT ÖĞREN KARDEŞİM 2026'DAYIZ AMK KENDİNE SAYGISI OLUR İNSANIN GLOBAL BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ ARTIKingilizcem zayif. sadece sub degilde en cok subforum kullaniyorum. zaten browserde ceviri ozelligi var. bircok seyi yanlis cevirse de okunucak seviyyede ceviri yapiyor. sadece subforumda gezenlerin ingilizce sorunu oldugunu sanmam isteyen zaten cevirir okur
sarmıyoIngilizce bilmediginiz icin mi yoksa tercihenmi turkce
zayif dedim kardesim bilmiyorum demedim. A2 seviyye biliyorum ama yetmiyor. ve ogrenmediyimi kim soyledi?GÖTÜNDE BOKLA GEZEN EŞCİNSELLERİN BOŞ MUHABBETİ BİZE HİTAP ETMEZ
GİT ÖĞREN KARDEŞİM 2026'DAYIZ AMK KENDİNE SAYGISI OLUR İNSANIN GLOBAL BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ ARTIK
Kanka botb harici sikim sikim threadler açıyorlar global tiktokcel kaynıyor tr subforum mogluyor bide yurtdışından farklıyız onlardaki imkan bizde yok o yüzden subforum iyidirIngilizce bilmediginiz icin mi yoksa tercihenmi turkce
Yok aq orda bir sürü source var herşey için burda low inhib drug alcaz diye bi göt siktirmediğimiz kalıyor
İa that you @divisionpanzerfaust
how to eat pussy like a god threadi geldi aklıma aq sardı okurkenİngilizce fena değil de sarmıyor ya, subforum da en azından kafa dengi piç kurusu bulunuyor, ama ara sıra offtopic'e bakıyorum.
how to eat pussy like a god threadi geldi aklıma aq sardı okurken
Eleman oturup ciddi ciddi yazmış amk direkt dal işte aq![]()
How To Eat Pussy Like A God
Here’s how the guide is structured Her Anatomy – A little boring, but god damn important! The Build Up– 7 Steps to teasing her to please her aka pussy eating foreplay Pancake & Vortex– The only 2 techniques you need to make her shake & scream with pleasure when you eat her pussy. 14 More...looksmax.org
![]()
Bigun kullanirik umarim![]()
How To Eat Pussy Like A God
Here’s how the guide is structured Her Anatomy – A little boring, but god damn important! The Build Up– 7 Steps to teasing her to please her aka pussy eating foreplay Pancake & Vortex– The only 2 techniques you need to make her shake & scream with pleasure when you eat her pussy. 14 More...looksmax.org
![]()
ilk ingilzicede soru sorarak başladım hala ingilizce thread okuyom ama burayı sosyal medya gibi takılmak için kullanıyom bağımlılık yaptıIngilizce bilmediginiz icin mi yoksa tercihenmi turkce
Öyle direk dalınca kız sevmezmis seni chadlere tercih etmek için sebebi kalmazmış okudum bilgilendireyim dedimEleman oturup ciddi ciddi yazmış amk direkt dal işte aq