Sahip Olduğunuz silahlar ney yada varmı

Me-Mania

Me-Mania

Lost in the delusion
Ben almadım ama bana kalmış olan silahlar JMK bora-12 ismini bilmediğim popmalı bir tüfek avcılıkta kullanılmış biraz kullanılmış smith wesson model 500 var bu kadar bendekiler

• +1
Reactions: Stardew and EK0
napıcan mk cok iyi hayat yaşıyon ya baskasininkini alip hapse girecen kim napsin silahi ulkenin gencleri overdose xanax atıyor adam silahiniz varmi diyo

• +1
Reactions: Timuri and Me-Mania
napıcan mk cok iyi hayat yaşıyon ya baskasininkini alip hapse girecen kim napsin silahi ulkenin gencleri overdose xanax atıyor adam silahiniz varmi diyo
merak ettim la abartma bu tür hobisi olan çok insan var

• +1
Reactions: coax96 and EK0
merak ettim la abartma bu tür hobisi olan çok insan var
85 li yillarda koruculuk diye bisey vardı dogu taraflarina silah veriliyodu terorle mucadele icindi dedelerinden kalma babalarindan kalma vardir belki geri alinmadi onlar ruhsatli diye geciyordu sanirim bu forumu kullanan birinin de oyle duz illegal 30-40k ya bi silah alip bos bos bakacagini sanmiyorum kimsede yoktur yuksek ihtimal

• So Sad
Reactions: Me-Mania
kolay gelsin amirim

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, christabelle0952 and Me-Mania
şaka maka ruhsat vardı bizde tüm sülalede vardı da 5 seneden fazladır yok sadece silah cepligi 9x19mm mermi kutulsrı vsr

• +1
şaka maka ruhsat vardı bizde tüm sülalede vardı da 5 seneden fazladır yok sadece silah cepligi 9x19mm mermi kutulsrı vsr
silah yoksa mermi niye varki

• +1
Reactions: Iranidnordid
Ben almadım ama bana kalmış olan silahlar JMK bora-12 ismini bilmediğim popmalı bir tüfek avcılıkta kullanılmış biraz kullanılmış smith wesson model 500 var bu kadar bendekiler
Abimin havalı tüfeği var sadece havalı tüfek olduğunu biliyorum baska ne gibi özellikleri var hiç bi fikrim yok

• +1
nasıl bir silah markasını fln biliyormusun
Hiç bilmiyom ama babam dolaptan pompalı çıkarıp ev duvarına sıkmaya çalışmıştı hem şok olmuştum hem çok komikti

• JFL
Reactions: Stardew and Me-Mania
Hiç bilmiyom ama babam dolaptan pompalı çıkarıp ev duvarına sıkmaya çalışmıştı hem şok olmuştum hem çok komikti
böcek fln görmüştür ya

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
Lan gardaş bunlar plan yapmasın bizi tenhada düşürmek için

• JFL
Reactions: elithırt and Me-Mania
olm bu kadar dar bakış açısı mı var çoğu kişi hobi olarak sahip silaha

• +1
Reactions: Me-Mania and ankaranin_adami
3 ay boks yapmistim eller silah sayiliyor kipsss ;)

• Woah
  • JFL
Reactions: Me-Mania and EK0
aksa crossfire s4 var avcılık için

• Woah
bizde bir tane av tüfeği vardı sürgüsüyle oynuom felan die götürdü orospu cocugu. sanırım tabanca felan varda saklıyolar amk isa mersinli olayından sonra tırsmışlar. silahlarıda çok severim güvenliğinide bilirim. gerçi tırsmakta haklılar ebeveyn olarak