şakak ve çene altı

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
şakak ve çene altı tüylenmeniz kaç yaşında başladı? ben şuan neredeyse 16'yım 1 ay kaldı sayılır bende daha yeni yeni çıkıyor bu göbek deliğinden aşşa doğru şerit olan kıllar da yeni yeni seyrek belirgin oluyor. geç mi çıkmış erken mi anlamadım genetik olarak kıllıyım kılı az olan erkek yok yani ailemdeç

şakak ve çene altı tüylenmeniz kaç yaşında başladı? ben şuan neredeyse 16'yım 1 ay kaldı sayılır bende daha yeni yeni çıkıyor bu göbek deliğinden aşşa doğru şerit olan kıllar da yeni yeni seyrek belirgin oluyor. geç mi çıkmış erken mi anlamadım genetik olarak kıllıyım kılı az olan erkek yok yani ailemdeç
şakak daşşak mı

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, ascendantwill, why not me? and 3 others
dht reseptorleriyle alakali glb herkeste farklı yaşta aktif oluyor veya direkt köse olabilirsin babana sor geç falan çıkmıştır belki sakalları sendede öyledir

• +1
Reactions: growthplatessss111, churmaxxed and Serialsuicide
ben femboyun femboyuyum birak yuzu vucutta da gram tuy yok keske henry cavill superman filmindeki gibi killi olsam

ben femboyun femboyuyum birak yuzu vucutta da gram tuy yok keske henry cavill superman filmindeki gibi killi olsam
Knk ben senden hoslanmaya basladım seni boyle bir şey hayal ediyorum
1763415992606

boylesin dimi knk beni hayal kirikligina ugratma karı gibi dirdirlanmaya devam et penisim kalkiyor cubku

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Knk ben senden hoslanmaya basladım seni boyle bir şey hayal ediyorum View attachment 4337137

boylesin dimi knk beni hayal kirikligina ugratma karı gibi dirdirlanmaya devam et penisim kalkiyor cubku
subforumun bi femboyu eksikti evelallah onu da ustlendik off

• Love it
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide, Yagiz8928 and 1 other person
dht reseptorleriyle alakali glb herkeste farklı yaşta aktif oluyor veya direkt köse olabilirsin babana sor geç falan çıkmıştır belki sakalları sendede öyledir
babamınki geç çıkmamış
ben köse olmam o kesin
anne tarafı biraz geç almış androjenik özellikleri falan eğer onlara çekmişsem boyum için hala büyük bir miktar var kalan (onlarda herkes böyle kuzenler dahil ve baya uzunlar)
annem de aşırı geç girmiş ergenliğe ama o erkek kardeşleri ve yeğenleti kadar uzun değil kısa olmasa da 170 falan.

babamınki geç çıkmamış
ben köse olmam o kesin
anne tarafı biraz geç almış androjenik özellikleri falan eğer onlara çekmişsem boyum için hala büyük bir miktar var kalan (onlarda herkes böyle kuzenler dahil ve baya uzunlar)
annem de aşırı geç girmiş ergenliğe ama o erkek kardeşleri ve yeğenleti kadar uzun değil kısa olmasa da 170 falan.
Kesin diye bisey yok knk haberın ola benım genetık kımsenınkıne benzemıyor valla

• +1
Reactions: growthplatessss111
Kesin diye bisey yok knk haberın ola benım genetık kımsenınkıne benzemıyor valla
bilmiyorum ben de. son 1 sene içerisinde (2024 kasımdan beri) 7 cm falan uzadım. annemler gibi olduğum bana inandırıcı gelmiyor çünkü son baya bi aydır yavaşladı uzamam (2024 kasım - 2025 ocak arası 3-4 cm attıysam kalanı bu kadar yavaş geldi) onlara çektiysrm bu send bi 7 cm daha uzamam gerek ki en az. aromasin başladım onla copeluyom artık