D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yanlışlıkla koymuşum aqNiye sildin aq
Bizim buradaki kasap Semih'e benziyorsun btwyanlışlıkla koymuşum aq
şehidini kitabını siktirtme susBizim buradaki kasap Semih'e benziyorsun btw
senin o anneni hoplatırım indirdim bile artık foton bendeşehidini kitabını siktirtme sus
mal orospu evladı başka threadde var zaten aynı fotomsenin o atatürkünü hoplatırım indirdim bile artık foton bende
Korkma lan cesur olmal orospu evladı başka threadde var zaten aynı fotom![]()
Skin çok garip bisey mesela bu adam karamel cilt tonuyla çok çekici oluyor ama biraz daha koyu olsa shitskin olacakti
biraz daha koyu olsa @angrybirds olurdu yani operasyon çocuğu olurduSkin çok garip bisey mesela bu adam karamel cilt tonuyla çok çekici oluyor ama biraz daha koyu olsa shitskin olacakti
Kavga etmeyinizbiraz daha koyu olsa @angrybirds olurdu yani operasyon çocuğu olurdu
knk tanned bunun skini düzgün yanarsa böyle olabilirsinSkin çok garip bisey mesela bu adam karamel cilt tonuyla çok çekici oluyor ama biraz daha koyu olsa shitskin olacakti
sen de benim skimi yalarsan böyle olabilirsinknk tanned bunun skini düzgün yanarsa böyle olabilirsin
benim skin'de böle işteknk tanned bunun skini düzgün yanarsa böyle olabilirsin
Fotosunu sildi tam bir korkak bir de Kuran-ı Kerim'e sövüyor Allahsız.senin o burnunu ısırimmi
Türbanlı anası yan odada namaz kılıyor bunun yaptığına bakFotosunu sildi tam bir korkak bir de Kuran-ı Kerim'e sövüyor Allahsız.
bu adamın 50 tane fotosu var olm nedionFotosunu sildi tam bir korkak bir de Kuran-ı Kerim'e sövüyor Allahsız.
Havuc kolajen falan zeta stili cope muknk tanned bunun skini düzgün yanarsa böyle olabilirsin
zetanın undertone godly amkHavuc kolajen falan zeta stili cope mu
Biz müslimler olarak özür ve itaat bekliyoruzbu adamın 50 tane fotosu var olm nedion
knk mevzu kolajen molajen değil düzgünce güneşlencen olursun böyle zeta gibi olmak istemem ben açıkçasıHavuc kolajen falan zeta stili cope mu
mt2 bas devam etknk mevzu kolajen molajen değil düzgünce güneşlencen olursun böyle zeta gibi olmak istemem ben açıkçası
Sen kimsin de Zeta gibi oluyorsun lan Kürtknk mevzu kolajen molajen değil düzgünce güneşlencen olursun böyle zeta gibi olmak istemem ben açıkçası
Yav jagvga etkeyin gece gece mkwkSen kimsin de Zeta gibi oluyorsun lan Kürt
kanka sataşmaya çalışıyor tartışılacak adam var tartışılmayacak adam varYav jagvga etkeyin gece gece mkwk
Senle ne tartışacağım zırtapozkanka sataşmaya çalışıyor tartışılacak adam var tartışılmayacak adam var![]()