sakal biyik trasi

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
ananin aminakoyim sivilce cikartmadan nasil sinek kaydi tras olucam kesiyorum ertesi gun tekrar cikiyor bu 0 alan bir makine var onla alıyorum ama tahriş ediyor hafiften anasini kitabini sikeyim sakalin biyigin makine falan onerjn post shave birseyler onerin aminakoyim 3 gün kesmiyorum afganlara benziyom

• JFL
Reactions: htn666
ananin aminakoyim sivilce cikartmadan nasil sinek kaydi tras olucam kesiyorum ertesi gun tekrar cikiyor bu 0 alan bir makine var onla alıyorum ama tahriş ediyor hafiften anasini kitabini sikeyim sakalin biyigin makine falan onerjn post shave birseyler onerin aminakoyim 3 gün kesmiyorum afganlara benziyom
bide ters düz alsam farkedermi düz alınca 6 saat sonra geri cikiyor aminakoyimmm:lul:

• JFL
ben senin ananın amınakoyayım

makine+tahriş önleyici krem

Bende 7 gune anca çıkıyor mk

amk low t gavatları:lul:

• So Sad

Users who are viewing this thread

Back