codeine1119
Bronze
beyler yaş dayandı 22ye bu amınakodumun sakalı hala yumusak cıkıyor sertleştirmek için bi önerisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sadece minoxu suya damlat iç dostumMinox dermaroller dht. Ama genetik yoksa idk
Reis bana 1 adet rep versene 1000 olsunsadece minoxu suya damlat iç dostum
lan murad rep botmu bastın amk rep ratio 1:1 olcak nerdeyseReis bana 1 adet rep versene 1000 olsun
Bazen hayat gerçekten zor oluyo aynada kendime baktığımda gözlerimi kısmadan duramıyorum gözlerimden nefret ediyorum neandartal kafası ve minecraft kafasını bielestirip bana takmışlar beni gören kız bu tip ne yarram diyip beni hayatından siktir ediyo keşke yakışıklı olsaydımlan murad rep botmu bastın amk rep ratio 1:1 olcak nerdeyse![]()
ben 163 lltn'im muradım 4 haftadır duş almıyorum en son dışarı babam sigara almaya yolladığında çıktım 2 hafta önce her zaman daha kötüsü var sen dert etme benim hayat rezilBazen hayat gerçekten zor oluyo aynada kendime baktığımda gözlerimi kısmadan duramıyorum gözlerimden nefret ediyorum neandartal kafası ve minecraft kafasını bielestirip bana takmışlar beni gören kız bu tip ne yarram diyip beni hayatından siktir ediyo keşke yakışıklı olsaydım![]()
Hayat çok brutal yaben 163 lltn'im muradım 4 haftadır duş almıyorum en son dışarı babam sigara almaya yolladığında çıktım 2 hafta önce her zaman daha kötüsü var sen dert etme benim hayat rezil
rep dileniyor işsiz embesil orospu evladıReis bana 1 adet rep versene 1000 olsun
Reis bana 1 adet rep versene 1000 olsun
shuttershcok images
dilenci meme yazdım bu çıktı mal oç her yere yazmışshuttershcok images
valla orospu dvladi bendd gecdn gun lazim oldu karilardan sahibe seansi dileniyodum zor buldumdilenci meme yazdım bu çıktı mal oç her yere yazmış
taksime git travesti bul sahibevalla orospu dvladi bendd gecdn gun lazim oldu karilardan sahibe seansi dileniyodum zor buldum
biz anlamayız o işlerden beyimtaksime git travesti bul sahibe