codeine1119
Bronze
kirli sakal bırakmak istiyom da sakallar hafif uzadıgında ltn oluyom cok hizli ve gur uzatmanin bi yolu var mi yardim edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk illaha o bok gibi görünen sakal döneminden geçcen kikirli sakal bırakmak istiyom da sakallar hafif uzadıgında ltn oluyom cok hizli ve gur uzatmanin bi yolu var mi yardim edin
sertlestirip gürlestirecek bir sey var mi? oldugundan daha sert yapabilecek bisi varsa kullanirimknk illaha o bok gibi görünen sakal döneminden geçcen ki
süreci hızlandırıcak olan şeyler olsa bile çok minimal etki eder
maksimum sakal yağları var ama onlara çok bi sike yaramıyo daha yumuşatıyo hatta öyle biliyorumsertlestirip gürlestirecek bir sey var mi? oldugundan daha sert yapabilecek bisi varsa kullanirim
hay aminakoyim boyle isin ya kirli sakal biraksam valla ortaligin amina koyacam da neyse sagolasin kralinyomaksimum sakal yağları var ama onlara çok bi sike yaramıyo daha yumuşatıyo hatta öyle biliyorum
kanka bunu temin edebiliceğimiz bi yer var mı eczane haricioral minox bak
kanka yapma bence archetypen el vermiyo zatenkirli sakal bırakmak istiyom da sakallar hafif uzadıgında ltn oluyom cok hizli ve gur uzatmanin bi yolu var mi yardim edin
copekanka yapma bence archetypen el vermiyo zaten
oral mıminox
Analoral mı
bulabilirsen evetoral mı