Divineincel
They don’t sleep on the beach anymore
Wczoraj byłem nad jeziorem to byłem wyższy od 90% mężczyzn a mam 186 cm tylko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
YesWhat language is this? Polish?![]()
186 cm to nie jest jakiś wyjątkowy wzrost i w dodatku ty masz dziewczynę, a ja jestem KHHV'tylko'
![]()
![]()
jakim kurwa cudem xd ile masz lat186 cm to nie jest jakiś wyjątkowy wzrost i w dodatku ty masz dziewczynę, a ja jestem KHHV
20 lat. Jak się jest ltn-sub5 to może być ciężko z tymjakim kurwa cudem xd ile masz lat
a nw stary ja mam 177cm i jestem ltnem obiektywnie patrzac i jakos sb radzilem, mysle ze z czasem wyrwiesz jakiegos foida20 lat. Jak się jest ltn-sub5 to może być ciężko z tym
20 lat. Jak się jest ltn-sub5 to może być ciężko z tym
'tylko'
![]()
![]()
Mam baby face co prawda, ale maturę 1 rok temu zdawałem
Co kurwa
myślałem że masz max 16 lat
Każdy sub 188cm to certyfikowany niskorosły
Ciężko, gdy ma się abused dog syndromea nw stary ja mam 177cm i jestem ltnem obiektywnie patrzac i jakos sb radzilem, mysle ze z czasem wyrwiesz jakiegos foida
Mam baby face co prawda, ale maturę 1 rok temu zdawałem

Nie postowałem nigdy swojej twarxy ale pewnie styl pisania taki mam niedojrzałyNigdy nie widziałem Twojej twarzy, więc nawet nie brałem jej pod uwagę, zakładając Twój wiek. Oceniałem tylko ogólny całokształt konta i średnią wieku osób tutaj.
Postowałeś się tutaj, czy jak?
Skarpety są dobre, do tego jakieś air force’y i już masz +6 cm do wzrostubtw ma ktos polecajke butow do fraudowania wzrostu? mam niby wkladki podwyzszajace ale mnie wkurwiaja i chyba je wyjebie do kosza xd
z tego co slyszalem to same air forcy dodaja jakies 4cm wiec ladnie nawet, ja mam jakies randomowe sneakersy pumy aktualnie i one maja w chuj duza podeszwe a w rzeczywistosci jak sie w nich zmierzylem to dodaja 2cm tylko XDSkarpety są dobre, do tego jakieś air force’y i już masz +6 cm do wzrostu
Musisz zmienić buty, bo nikt już nie chodzi w butach z płaską powierzchniąz tego co slyszalem to same air forcy dodaja jakies 4cm wiec ladnie nawet, ja mam jakies randomowe sneakersy pumy aktualnie i one maja w chuj duza podeszwe a w rzeczywistosci jak sie w nich zmierzylem to dodaja 2cm tylko XD
i miesiac pozniej cie zdradzimysle ze z czasem wyrwiesz jakiegos foida
Niestety nie jestem patusem, to nigdy by przy mnie nie została dla emocjii miesiac pozniej cie zdradzi
btw ma ktos polecajke butow do fraudowania wzrostu? mam niby wkladki podwyzszajace ale mnie wkurwiaja i chyba je wyjebie do kosza xd
jestem ciekawy czy ten stereotyp jest prawdziwy u wiekszosci polekNiestety nie jestem patusem, to nigdy by przy mnie nie została dla emocji
Jest. Choć ja tam nie mam koleżanek, to nie wiem, ale chyba tak jestjestem ciekawy czy ten stereotyp jest prawdziwy u wiekszosci polek
mam kolege co se kupil takie opium buty a juz przed byl wyzszy ode mnie i teraz jak razem po miescie chodzimy to sie czuje jak dziecko przy nimView attachment 5042502zalozysz dzwony i jakos to ukryjesz
wez mnie nie wkurwiajKażdy sub 188cm to certyfikowany niskoros
Ale tak jestwez mnie nie wkurwiaj
wiem dlatego za 2 tyg 10iu hgh i tak do koncaAle tak jest
i chuj, wazne by se poruchal a co bedzie pozniej to juz inna kwestiai miesiac pozniej cie zdradzi
o kurwaView attachment 5042502zalozysz dzwony i jakos to ukryjesz
powodzenia, mi juz tylko zostalo wydluzenie kosci u jakiegos hindusa w mumbaiu bo starym dziadem jestem i juz mnie hgh nie uratujewiem dlatego za 2 tyg 10iu hgh i tak do konca
Nie stanie mii chuj, wazne by se poruchal a co bedzie pozniej to juz inna kwestia
a tescia masz w normie?Nie stanie mi
Wydaje mi się że tak, tylko po prostu za bardzo się stresował będęa tescia masz w normie?
jestjestem ciekawy czy ten stereotyp jest prawdziwy u wiekszosci polek
Ja nie wiem kurwa jak to jest możliwe że ja mam 190cm a nadal nikogo nie mogę znaleźć186 cm to nie jest jakiś wyjątkowy wzrost i w dodatku ty masz dziewczynę, a ja jestem KHHV
Kurwa całe szczęście że nie jestem karłem bo by mnie z procy wystrzelili jak mini mike’aKażdy sub 188cm to certyfikowany niskorosły
Nie masz dynaminyJa nie wiem kurwa jak to jest możliwe że ja mam 190cm a nadal nikogo nie mogę znaleźć![]()