velwetyy
Lone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tmm karıcım diyip salona gitceksin gece boğazını keseceksin orospu evladının
Bizde en azından kendini geliştirmeye çalışanlar var ordaki orospu çocukları kendi orospu çocukluğuna derman arayan orospu çocuklarından oluşuyorvarya kızlar soruyor kızların orgu amk bi tane mantıklı bi konu görmedim orda
Water birşey dıcem de artik söylemekten yoruldum tükendim anasini sikeyim bunun
Bu sitedeki yazanlar gerçek mi amk
şu amk sitesindeki gönderilerin %99'u troll
Ilgi isteyen ucubeler hikayelerin cogu larpvarya kızlar soruyor kızların orgu amk bi tane mantıklı bi konu görmedim orda
olm görmemişim bunları şimdi okudumda kanka gerçek değillerse bile gerçek hayatta yaşanıyor bunların daha kötüleriBu sitedeki yazanlar gerçek mi amk
O kadar fazla kocamı aldattım diye başlık var ki amk kanım dondu umarım hepsi larptır
View attachment 5336597
View attachment 5336601
Direkt sitesinden okumak isteyenler için->
Bu başlığın altındaki rastgele bi yorum
View attachment 5336608
Troldur umarım çünkü okuyup delirmeme lüzum yokBu sitedeki yazanlar gerçek mi amk
O kadar fazla kocamı aldattım diye başlık var ki amk kanım dondu umarım hepsi larptır
View attachment 5336597
View attachment 5336601
View attachment 5336608
kızlarsoruyorHangi site bu
bu artık şaşırdığım birşey değil, onlar yapabiliyorsa bizde yaparız, kendinden başka kimseye gerekenden fazla değeri vermicenolm görmemişim bunları şimdi okudumda kanka gerçek değillerse bile gerçek hayatta yaşanıyor bunların daha kötüleri
foidler böyleler baksana diyor ki adamı bi anda sevmeyi bıraktım abi bu nasıl oluyor bi anda nasıl bırakabiliyorsun bir insanı sevmeyi
Sağol agakızlarsoruyor
feridun abiBu sitedeki yazanlar gerçek mi amk
View attachment 5336597
View attachment 5336601
View attachment 5336608
Başkasına domalip siktirirken iyi kocaya gelince aynı yatağa olmaz baskısıyla konserde tuvalette bile sikişmiştir amin evladi