ŞAMPUAN KULLANMAYI BIRAKLN⚠️⚠️ BU PİLL BENİM HAYATİMİ DEGİSTİRDİ

O

optimumAvalanche

Bronze
Sampuan kullanmayi birakin ve ascendleyin. Onlar sacinizi kotu yapmak icin uretilmis yahudi mallari

• JFL
  • +1
Reactions: pinterest, Ashoimex, pashanimair and 4 others
Water is wet.
Kardeşim doğada nerede şampuan gördün sen?
Yada Ataların Şampuan kullanıyor muydu?
Bu tür Jewish, man-made olan şeylerden kaçınmak için habitlerini değiştireceksin.
@pashanimair

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and optimumAvalanche
Cope degil eskiden ltn ydim sampuan kullaniyordun sacim dumduzdu sonra sampuani biraktim bir anda sacim dalgali kivircik olmaya basladi (KPEKLER FALAN GİTTİ )ve MTN YE ASCENDLEDİM İSRAİL TURKİYEYE TİPİNİZİ DESCEND EDECEK MADDELERİ İCEREN SAMPUANLAR SATİYOR KANMAYKN

• JFL
Reactions: Yagiz8928
sadece suyla mı yıkıyon ben öyle yapıyodum bi ara

• +1
Reactions: pashanimair
Water is wet.
Bu tür Jewish, man-made olan şeylerden kaçınmak için habitlerini değiştireceksin.
@pashanimair
insanlar ne zaman şampuan sabun vb kullanmaya başladı o zaman kokmaya basladilar sadece cildindeki bakterileri öldürür vücutlarının toksitesini örtbas eder işte bu yüzden kokuyorlar

• +1
Reactions: surgerymaxxingsoon and Auchelius
yok ihtiyar ben bir köle olduğum için 300 tl verdiğim yves rocher bukle belirginleştirici şampuanımı kullanacağım

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Trenmaxx1 and why not me?
insanlar ne zaman şampuan sabun vb kullanmaya başladı o zaman kokmaya basladilar sadece cildindeki bakterileri öldürür vücutlarının toksitesini örtbas eder işte bu yüzden kokuyorlar
ben terleyince kokuyorum haberin olsun

• Ugh..
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Ananızı sıkerım otobuste les gıbı kokarsanız

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and pashanimair
ne ugh atıyon lan 1.50 cadı reelde görsen dizlerin titretr kekomaxxed saçımla

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928 and pashanimair
Ananızı sıkerım otobuste les gıbı kokarsanız
ACİKCA goruluyor ki SEN bu PİLL in niteliklerini İDRAK EDEMEMESSİN seni sampuan kullanmayi birkaip AYDNLİK tarafa davet ediyorum tabii ki sana kalmis davets İCABET etmezsen ancak kendine YAZİK EDERSİN

• Hmm...
Reactions: reanrao
Cope degil eskiden ltn ydim sampuan kullaniyordun sacim dumduzdu sonra sampuani biraktim bir anda sacim dalgali kivircik olmaya basladi (KPEKLER FALAN GİTTİ )ve MTN YE ASCENDLEDİM İSRAİL TURKİYEYE TİPİNİZİ DESCEND EDECEK MADDELERİ İCEREN SAMPUANLAR SATİYOR KANMAYKN
Hltnsin yarrak

Water is wet.
@pashanimair
Sabun ne kullaniyon

Saça sabun olur mu aq