O
optimumAvalanche
Bronze
Sampuan kullanmayi birakin ve ascendleyin. Onlar sacinizi kotu yapmak icin uretilmis yahudi mallari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cope degil eskiden ltn ydim sampuan kullaniyordun sacim dumduzdu sonra sampuani biraktim bir anda sacim dalgali kivircik olmaya basladi (KPEKLER FALAN GİTTİ )ve MTN YE ASCENDLEDİM İSRAİL TURKİYEYE TİPİNİZİ DESCEND EDECEK MADDELERİ İCEREN SAMPUANLAR SATİYOR KANMAYKNCope
Evtsadece suyla mı yıkıyon ben öyle yapıyodum bi ara
insanlar ne zaman şampuan sabun vb kullanmaya başladı o zaman kokmaya basladilar sadece cildindeki bakterileri öldürür vücutlarının toksitesini örtbas eder işte bu yüzden kokuyorlarWater is wet.
Kardeşim doğada nerede şampuan gördün sen?
Yada Ataların Şampuan kullanıyor muydu?
Bu tür Jewish, man-made olan şeylerden kaçınmak için habitlerini değiştireceksin.
@pashanimair
ben terleyince kokuyorum haberin olsuninsanlar ne zaman şampuan sabun vb kullanmaya başladı o zaman kokmaya basladilar sadece cildindeki bakterileri öldürür vücutlarının toksitesini örtbas eder işte bu yüzden kokuyorlar
ne ugh atıyon lan 1.50 cadı reelde görsen dizlerin titretr kekomaxxed saçımlainsanlar ne zaman şampuan sabun vb kullanmaya başladı o zaman kokmaya basladilar sadece cildindeki bakterileri öldürür vücutlarının toksitesini örtbas eder işte bu yüzden kokuyorlar
ACİKCA goruluyor ki SEN bu PİLL in niteliklerini İDRAK EDEMEMESSİN seni sampuan kullanmayi birkaip AYDNLİK tarafa davet ediyorum tabii ki sana kalmis davets İCABET etmezsen ancak kendine YAZİK EDERSİNAnanızı sıkerım otobuste les gıbı kokarsanız
Hltnsin yarrakCope degil eskiden ltn ydim sampuan kullaniyordun sacim dumduzdu sonra sampuani biraktim bir anda sacim dalgali kivircik olmaya basladi (KPEKLER FALAN GİTTİ )ve MTN YE ASCENDLEDİM İSRAİL TURKİYEYE TİPİNİZİ DESCEND EDECEK MADDELERİ İCEREN SAMPUANLAR SATİYOR KANMAYKN
Sabun ne kullaniyonWater is wet.
Kardeşim doğada nerede şampuan gördün sen?
Yada Ataların Şampuan kullanıyor muydu?
Bu tür Jewish, man-made olan şeylerden kaçınmak için habitlerini değiştireceksin.
@pashanimair
sampuani BİRAKMADAN once lltn y dimHltnsin yarrak