![Heatmiser](/data/avatars/l/66/66807.jpg?1727561925)
Heatmiser
catch an edge
![20240624 193825 20240624 193825](https://i.looksmax.org/attachments/2024/06/4210033_20240624_193825.jpg)
ITS TRANNY DRUG TIMEEEE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu sabaha randevu almıştım uyanamadım aq 2 ay öncesinin testleri varGit kan testi de yap orospu evlatları sahte satıyor
saç dökülmesini durduruyone boka yarıyo bu?
100 tel daha gittiTakılıyom alınmıyon dimi lan
Umarım dökülmez100 tel daha gitti
kanka benımkıde dustayken elımı atınca delı gıbı gelıyor. Ama saç cizgim bir kez bile cekilmedi. Bence siz günlük normal olarak dokulmesı gereken sac tellerine kafayı takıyorsunzDüşünsene saçın dökülüyor amk brutal
Tsh değerlerin var mı?
hayır dht supress işe yararsa ölene kadar fin dutas ne varsaUmarım dökülmez
Dökülürse minoxil düşünüyor musun
Bende çok az dökülüyorkanka benımkıde dustayken elımı atınca delı gıbı gelıyor. Ama saç cizgim bir kez bile cekilmedi. Bence siz günlük normal olarak dokulmesı gereken sac tellerine kafayı takıyorsunz
t4 yüksekmiş tsh da yüksekdir metabolizması hızlı gözüküyorTsh değerlerin var mı?
Tsh değerlerin var mı?
öyle olsa bilirdim kanka emin olkanka benımkıde dustayken elımı atınca delı gıbı gelıyor. Ama saç cizgim bir kez bile cekilmedi. Bence siz günlük normal olarak dokulmesı gereken sac tellerine kafayı takıyorsunz
hiçbir problemim yoklh 6 ama total t de 6. bu lh seviyesine göre daha yüksek olması gerekiyordu taşşaklarda sorun mu var?
26 ya girdim belki yaştan düşüktür dicemde 600 26 ya göre düşük mülh 6 ama total t de 6. bu lh seviyesine göre daha yüksek olması gerekiyordu taşşaklarda sorun mu var?
hayır ortalama-yüksek yani yeterli zaten metabolizman canavar gibi yüksek,16 yaşındaki 3-4 kişinin lh fshına baktım lh 3 se testo 600 lh 1.5 sa testo 300 gibi örüntülü takip ediyordu 16 yaşında. 26 da yaşlanmış daha fazla testo üretmek için daha fazla lh salgılıyor olabilrsin ama yinede orta yükseksin26 ya girdim belki yaştan düşüktür dicemde 600 26 ya göre düşük mü
Gayet iyi tiroid değerlerin. Dökülmesi çok ilginç. Yeterli beslenip, iyi bir uyku kalitesi almıyor olabilir misin? Ayrıca, NW kaçsın şuanda ve genetik olarak saç dökülmesine yatkın mısın?
kankam zaten genetik saç dökülmem var nw skalasında ilerlemiyor benimki diffuse pattern alopecia yani saç çizgisi gerileyerek ilerlemiyor komple scalp dökülüyor. Önden bakan biri hala saçımın döküldüğünü anlamıyor ama tepe seyreldi artık . İyi beslenmeye çalışıyorum bu aralar uyku kalitem kötü denebilir 5 hadi max 6 saat uyuyorumdur. Birde bu testte prolaktin nerdeyse üst sınıra dayanmış 2 ay önce olmuştum testi askere gitmeden hemen önce ama o sıralar hem ilişkiye giriyodum hemde baya 31 patlatıyodum acaba prolaktin yüksekliği bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?Gayet iyi tiroid değerlerin. Dökülmesi çok ilginç. Yeterli beslenip, iyi bir uyku kalitesi almıyor olabilir misin? Ayrıca, NW kaçsın şuanda ve genetik olarak saç dökülmesine yatkın mısın?
Orgasm sonrası prolaktin artar ve yüksek prolaktin saç dökülmesine sebep olabilir. Eğer NW patterninde ilerlemiyorsa dediğim gibi prolaktinden kaynaklı olabilir ve propecia daha da kötü yapabilir. 31'i kes ve gün aşırı brocriptine al. İlk yarım tablet başla ona göre ilerle ama günde en fazla 1 tablet al. Yüksek prolaktin ayrıca sekste 2. 3. tur gitmeni zorlaştırır.kankam zaten genetik saç dökülmem var nw skalasında ilerlemiyor benimki diffuse pattern alopecia yani saç çizgisi gerileyerek ilerlemiyor komple scalp dökülüyor. Önden bakan biri hala saçımın döküldüğünü anlamıyor ama tepe seyreldi artık . İyi beslenmeye çalışıyorum bu aralar uyku kalitem kötü denebilir 5 hadi max 6 saat uyuyorumdur. Birde bu testte prolaktin nerdeyse üst sınıra dayanmış 2 ay önce olmuştum testi askere gitmeden hemen önce ama o sıralar hem ilişkiye giriyodum hemde baya 31 patlatıyodum acaba prolaktin yüksekliği bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?
bu kabergolin gibi bişey mi prolaktin için b6 ve e vitamini alıyorum baya düşürüyomuş araştırdım biraz . Propecia işe yararsa minox a bulaşmayı düşünmüyorum hiçbrocriptine
Dm koşsaç dökülmesini durduruyo
olum o kadar insan kullanıyor senelerce hiç birine birşey olmuyor gelipte benim şanssızlığım tutarsa inanılmaz üzülürüm zaten bu aralar mental bakımdan pek iyi değilim (burds bulunma sebebim) üstüne bir de etki yaparsa breakdown geçiririm19 yaşından beri kullanırım.Nw2.5tan nw3e geldim 6 senede buna da şükür
Yan etkiler erkeklerin çok az bir kısmında görülüyor ve kullanıldıkça yada doz azaltılarak geçebiliyor.hiç birine birşey olmuyor gelipte benim şanssızlığım tutarsa inanılmaz üzülürüm
Bugün araştırırken gördüm bunu doğruymuş harbiden . Genel kullanım dozajı nasıl ? 2 günde 1 mg atıyorumYan etkiler erkeklerin çok az bir kısmında görülüyor ve kullanıldıkça yada doz azaltılarak geçebiliyor.
Çinko da al eğer ise yaramazsa cabergoline (yan etkisi var)tam 2 aylık fin kullanımı sonucları 600 olan test 820 ye cıkmıs ama prolaktinde artmıs suana kadar 0 yan etki bu prolaktini nasıl dusurebilirim ? Gunluk 10 mg b6 ve 2mg e vitamini alıyorum dusurmesi icin .View attachment 3114840
genetik mi saç dökülmesi sizde yoksa dht mi çok yüksek100 tel daha gitti
Baba bu değerler ne aq kıskandım ha
nasıl olduJust block your entire dihidrotestosterone theory. Saç dökülmem durdu siktiğimin yahudi hapı çalışıyorView attachment 3202188
yorumlayabılıyorsan benımkılerede bakBaba bu değerler ne aq kıskandım ha
o yaşta bu dhtyi kıskanıyosan femboysun aq xdBaba bu değerler ne aq kıskandım ha
finasteridnasıl oldu
gwnetikgenetik mi saç dökülmesi sizde yoksa dht mi çok yüksek
Dhtyi sen bloklamışsın zaten teston falan xok iyio yaşta bu dhtyi kıskanıyosan femboysun aq xd
bizde genetik bir saç dökülmesi yok ama gereğinden fazla dökülüyor dht diye yorumladım ama bilmiyorumgwnetik