zeggo
retardmaxxed highschooler
yarın peder gitarcıya götürecek ordan seçecem sonra niş maxxleyip ünilerin etrafında bas falan çalmayı planlıyorum şans dileyin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
AMİNyarın peder gitarcıya götürecek ordan seçecem sonra niş maxxleyip ünilerin etrafında bas falan çalmayı planlıyorum şans dileyin lütfen
Bide bıyık bırak reis oh misyarın peder gitarcıya götürecek ordan seçecem sonra niş maxxleyip ünilerin etrafında bas falan çalmayı planlıyorum şans dileyin lütfen
bıyık bırakmam ankaralımıyım ben amk şuanlık cock yazan şapkamla mutluyum saçlar geri uzayınca ghost roots bide 3 5 piercing çakacam niş maxin anasını sikicemBide bıyık bırak reis oh mis
Yolun açık olsun o zmn reis gitar ne marka alıcaksınbıyık bırakmam ankaralımıyım ben amk şuanlık cock yazan şapkamla mutluyum saçlar geri uzayınca ghost roots bide 3 5 piercing çakacam niş maxin anasını sikicem
marka kesin degilde bas alacağımYolun açık olsun o zmn reis gitar ne marka alıcaksın
Basda tecrüben varmımarka kesin degilde bas alacağım
sazda var bas ta yokBasda tecrüben varmı
ne alaka amkMidem bulandı bune amk kadar mi zor durumdasın
ülkücü hocalşar ça y kahve söylüyo aradaOo saz güzeldir git bi kahveye çal saz hem beleş çay hemde dayılardan iltifat
Güzel afiyet olsunülkücü hocalşar ça y kahve söylüyo arada
teşşekkürler.Güzel afiyet olsun
Copenichemaxxing gerçekmiki
bence cope tipsizsen elinde gitarlada tipsizsin
Cope diyenin çevresinde öyle insanlar yoktur. Ltn arkadaşlarım konserden sonra taş gibi karıları götürüyor.nichemaxxing gerçekmiki
bence cope tipsizsen elinde gitarlada tipsizsin