meynet
Platinum
Kız olup facebooktan dayılara yazsam sonra yaşım 16 desem okay olurlarsa bu işe cinsel muhabbet de dönerse şantajla para istesem ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tamamda 16 yaşındayım dediktten sonra hala konuşmaya devam ediyorlarsa onlarda suçlu sayılır şikayet etmeye utanırlarşantaj direkt suç kanka yapma derim
Dusunsene dayiyla bulusmaya gidince dayi 2 metre ayibogan birsey cikior ve sana orda tecavuz ediorKız olup facebooktan dayılara yazsam sonra yaşım 16 desem okay olurlarsa bu işe cinsel muhabbet de dönerse şantajla para istesem ne olur
Ben zevk alırımDusunsene dayiyla bulusmaya gidince dayi 2 metre ayibogan birsey cikior ve sana orda tecavuz edior
Alincak risk degil yapma
Geçen buraya attığım asker 16 yaşında trans olduğumu söylediğimde 150k dolar verebilecğeini söylemişti sikimi aldırmam içinYa yiyip para verirler yada vermezler çok zorlamazsan sanada bir şey olmaz
15 yaşında yapıyodum amk keşke lisede yaptıklarıma şantaj yapsaydım hepsi de yarak atıyodu yüzleriyle falanyaparsın ama şantajı iyi yapman lazım
bir baba sesi bul tehdit etsin desin sen benim kızıma niye böyle yazıyorsun ahada dava ettim seni falan
korkut sonra 10k at dava açmıcaz vs de hiç bir şeyde olmaz korkma
ama elinde sapığın 18+ fotoğrafları olsun sikini attır yüzüyle
Adamın yaptığı daha kötü amkşantaj direkt suç kanka yapma derim
Napıyodu laarkadas cocuk bakicisiyim diyip pedofililerden iyi para kopariyodu ama cok saglam yapiyodu isi
yapıyoduk bunu bız hıcbı sık olmuyo 16 deme 14 13 de pedofılı avla dekont al adamların ad soyad ogren yuzunun gorundugu sıkının gorundugu foto al sulalene atarım de tum parasını alKız olup facebooktan dayılara yazsam sonra yaşım 16 desem okay olurlarsa bu işe cinsel muhabbet de dönerse şantajla para istesem ne olur