sapık gibi hissettirdi

evexoria

evexoria

2x15
sahilde yürüyorum bir noktadan bir noktaya gidiyorum sonra geri dönüyorum iki kızla karşılaştım.amk kızları ne kadar yavaş yürüyorsa şuan tekrar yakaladım ve arkalarındayım.tamam şimdi karşıya geçtim ve yaklaşık 50metre fark attım geri kaldırıma geçiyorum umarım sapık sanmazlar hızlı yürüyorum önlerine geçtim çok kötü hissediyorum şuan

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, Thrill, erlang and 3 others
sahilde yürüyorum bir noktadan bir noktaya gidiyorum sonra geri dönüyorum iki kızla karşılaştım.amk kızları ne kadar yavaş yürüyorsa şuan tekrar yakaladım ve arkalarındayım.tamam şimdi karşıya geçtim ve yaklaşık 50metre fark attım geri kaldırıma geçiyorum umarım sapık sanmazlar hızlı yürüyorum önlerine geçtim çok kötü hissediyorum şuan
Bump

• +1
Reactions: Thrill and evexoria
Bi de blackpillcilere potansiyel katil derler

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, aquaxe and evexoria
  • Woah
  • Love it
  • +1
Reactions: Thrill, evexoria and Demirs
Bi de blackpillcilere potansiyel katil derler
yani haklılar bazıları öylede ben sadece dışarda kaç kişiden mog yiyorum onu sayarım.hayatımda 2. sarhoş oluşumda beni kızların yanına göndermeye çalışmışlar ben şuan sarhoşum kızlara rahatsızlık vermem diye bağırıyorum videosunu izletmişti arkadaşlarım.birazda yetiştirilme şekli ile alakası var arkadaşlarım hep kız keserken ben kesmem sadece yanlarında telefona bakarım

• +1
Reactions: Thrill
beyler hayatınızı yaşayın ben size diyim

• +1
rastgele kızların senin hakkında ne düşündüğünü niye önemsiyorsun ? sapık sanarlarsa sansınlar. bir daha görmeyeceksin sonuçta.

• +1
Reactions: Thrill, evexoria and coax96
bu kadar takma be

• +1
  • +1
Reactions: Timuri, Thrill, evexoria and 1 other person
türkiyede incelliği bitiren tavsiye
ya yavrum hani tamam kendini geliştirmek yakışıklı olmayı denemek güzel bizde aynı yolun yolcusuyuz ama bunu kafaya takmak salaklık aq her kusurunu büyütürsen gelişemezsin beyler yıldız olmak için kül olmanız lazım

• +1
ister istemez düşünüyorum
normal. ama takmaya değmediğini sürekli düşünürsen, kabul edersen eninde sonunda alışırsın ve otomatiğe geçer bahsettiğim düşünce

• +1
Reactions: evexoria and Thrill
ya yavrum hani tamam kendini geliştirmek yakışıklı olmayı denemek güzel bizde aynı yolun yolcusuyuz ama bunu kafaya takmak salaklık aq her kusurunu büyütürsen gelişemezsin beyler yıldız olmak için kül olmanız lazım
looksmaxxing forumunda görünüşü kafaya takma diyon kanka görünüşü kafaya takmıyorsan sen niye burdasın o zaman ? her kusuru büyütmekle ilgili bir şey demedim zaten. hayatınızı yaşayın gibi vauge bir tavsiyenin ne kadar faydalı olacağı meçhul.

• +1
Reactions: evexoria
tanımadığım kızları korkutmak istemiyorum
her boka korkacaklarsa bu saatte dışarı çıkmasınlar. kendi halinde yürüyorsun zaten sahilde max ne yaşanabilir ?

• +1
Reactions: evexoria
looksmaxxing forumunda görünüşü kafaya takma diyon kanka görünüşü kafaya takmıyorsan sen niye burdasın o zaman ? her kusuru büyütmekle ilgili bir şey demedim zaten. hayatınızı yaşayın gibi vauge bir tavsiyenin ne kadar faydalı olacağı meçhul.
ula göt kafa demişim zaten aynı yolun yolcusuyuz diye eğer aşırı kötü bi suratınız yoksa geliştirin geliştirdiginiz kadar gevurun ürettiği ltn mtn hetene çed gerçek adem gibi şeylerle kıyaslanayın. yav true adam nedir aq 🤣 vague mague ne anlatıyon bi de kütügün sivas akkoç ımuna goyim

• +1
Reactions: evexoria and Thrill
her boka korkacaklarsa bu saatte dışarı çıkmasınlar. kendi halinde yürüyorsun zaten sahilde max ne yaşanabilir ?
ben rahatsızlık vermiş gibi hissediyorum malesef:feelspanties: