sayın atatürk

Aven

Aven

I'm entitled to sex.
SENIN KURACAGIN ULKENIN ALLANISKM

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak, Mentally lost cel and 4 others
incel terör örgütü ile alakam yoktur

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, femboi_hunter69, Aven and 5 others
Allahını sikerim

• Ugh..
  • JFL
  • WTF
Reactions: Zodiac, Mentally lost cel, femboi_hunter69 and 3 others
  • +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Mentally lost cel, femboi_hunter69, Aven and 3 others
Atatırrık neden bu kadar seviliyor biraz da biliyor musunuz ? Herif karizma çünkü yüz hatlarına bakarsanız çoğu seküler lookistler bu adamın hastası. Ondan daha fazla başarılı paşalar var ama hal böyleyken siz görünüşünüz sayesinde ''o olmasaydı bugün var olmazdık'' diyen bir cahiliye beyinleri üretmenizi bile sağlıyor. Böyle bir statü varken neden vedat ile iş pişirdi orası da ayrı mevzu :lul:

Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Zodiac, santosxa, Misogynist_Maxxer and 5 others

Attachments

• 5059368_IMG_1397.jpeg
    5059368_IMG_1397.jpeg
    7 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, femboi_hunter69 and 2 others
Atatırrık neden bu kadar seviliyor biraz da biliyor musunuz ? Herif karizma çünkü yüz hatlarına bakarsanız çoğu seküler lookistler bu adamın hastası. Ondan daha fazla başarılı paşalar var ama hal böyleyken siz görünüşünüz sayesinde ''o olmasaydı bugün var olmazdık'' diyen bir cahiliye beyinleri üretmenizi bile sağlıyor. Böyle bir statü varken neden vedat ile iş pişirdi orası da ayrı mevzu :lul:
looks cozulur para cozulur mental cozulur yasanmamislik dahil bu hayatta cogu problem cozulur,
ama popcorna inanan bir insanin hayati duzelmez.

• +1
  • Love it
Reactions: santosxa, cakdripa, Misogynist_Maxxer and 3 others
looks cozulur para cozulur mental cozulur yasanmamislik dahil bu hayatta cogu problem cozulur,
ama popcorna inanan bir insanin hayati duzelmez.
atamla duzgun konus.

• JFL
Reactions: Aven and pashanimair
Olum valla anneni tecavüz etcem ne katıksız orospu çocuğu sun amk

• JFL
  • Love it
Reactions: santosxa and divisionpanzerfaust
Olum valla anneni tecavüz etcem ne katıksız orospu çocuğu sun amk
Muhtemelen %100 15-16 yaşında çocuksun daha o yüzden seni çok ciddiye alamıyorum ve doğru düzgün türkçe bile yazamıyorsun portakaldan yeni çıkmış veled-i zina seni bir çaksam anne beni dövdüler diye ağlamaya gidersin amq :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac
Muhtemelen %100 15-16 yaşında çocuksun daha o yüzden seni çok ciddiye alamıyorum ve doğru düzgün türkçe bile yazamıyorsun portakaldan yeni çıkmış veled-i zina seni bir çaksam anne beni dövdüler diye ağlamaya gidersin amq :lul:
Gelip beni dövmezsen en büyük orospu çocuğusun ok?