Science Based Upper Odaklı Gym Programı REBUILD

psikozbagimlisi

psikozbagimlisi

Iron
Eklediğim detaylar aşağıda.

FBEOD;

-Pec Deck (Machine Fly)

-Incline Press Machine Elbows Tucked

-Machine Preacher Curl

-Unilateral Cuffed Carter Extension

-Unilateral Chest Supported Machine Row(Overhand Grip)

-Kelso Shrug

-Neutral Grip Ağırlıklı Barfiks (Lat Biased)

-Weighted Hyperextension
-Hyperextension makinesinde Weighted Oblique Crunch

-Cuffed Cable Lateral Raise

-Weighted Crunch

-Wrist Curl

-Reverse Curl (Seated Daha Mantıklı)

-Hip Adductor
-Hip Abductor

-Leg Extension

-Lying/Seated Leg Curl

-Calf Raise

EXTRALAR:
-Çoğu harekette ön ve arka omuzu aktive ediyoruz. İyileşebileceğini düşünen varsa Shoulder Press Ve Rear Delt Fly araya sıkıştırabilir. Ara Sıra tabii.
-Upper biased olduğu için lower kısmı günaşırı skipleyebiliyorum. Haftada 1-2 Yeterli Başlangıç/Orta Seviyede iseniz.
-2 Set Atacağınız hareketlerde bir seti bilateral bir seti unilateral atıp hangisinin sana daha uygun olduğunu seçebilirsin. Her boku unilateral yapma.
-Microloadingi unutma
-Tekrar sayın 4 ve aşağısına düşüyorsa ağırlığı hafiften azaltman, 10+ oluyorsa arttırman senin için doğru karar olur.
-Antrenman başında esneme odaklı ısınma bana iyi geliyor. Sete girmeden önceki ısınman şu şekilde olmalı;
70 Kilo gireceğin bir harekette önce 60 kilo ile 1-2 tekrar. Ardından 70 kilo ile 1 Tekrar atıp nefeslenmelisin. Ardından asıl setini yapıştırabilirsin.

Günde maksimum 2 bölge odağa göre 2x set olabilir. Kalanlar 1 Set.

5-8 Tekrar Aralığı

0-1 Rir

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, maarda, temelyeterliliktest and 4 others
Indir

• +1
Reactions: pashanimair
Images 4

• +1
Images 6

• +1
Images 5

• +1
senin zihinsel sıkıntıların var oglum threadi sikmesene

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, xlegend, divisionpanzerfaust and 4 others

FBEOD;

-Pec Deck (Machine Fly)

-Machine Preacher Curl

-Kelso Shrug

-Weighted Hyperextension

-Weighted Crunch

-Wrist Curl

-Hip Adductor
-Hip Abductor

-Leg Extension

-Lying/Seated Leg Curl

-Calf Raise

EXTRALAR:
-Çoğu harekette ön ve arka omuzu aktive ediyoruz. İyileşebileceğini düşünen varsa Shoulder Press Ve Rear Delt Fly araya sıkıştırabilir. Ara Sıra tabii.
-Upper biased olduğu için lower kısmı günaşırı skipleyebiliyorum. Haftada 1-2 Yeterli Başlangıç/Orta Seviyede iseniz.
-2 Set Atacağınız hareketlerde bir seti bilateral bir seti unilateral atıp hangisinin sana daha uygun olduğunu seçebilirsin. Her boku unilateral yapma.
-Microloadingi unutma
-Tekrar sayın 4 ve aşağısına düşüyorsa ağırlığı hafiften azaltman, 10+ oluyorsa arttırman senin için doğru karar olur.
-Antrenman başında esneme odaklı ısınma bana iyi geliyor. Sete girmeden önceki ısınman şu şekilde olmalı;
70 Kilo gireceğin bir harekette önce 60 kilo ile 1-2 tekrar. Ardından 70 kilo ile 1 Tekrar atıp nefeslenmelisin. Ardından asıl setini yapıştırabilirsin.

5-8 Tekrar Aralığı

0-1 Rir
Eline emeğine sağlık kankam

• +1
Reactions: swaggy, pashanimair and psikozbagimlisi

FBEOD;

-Pec Deck (Machine Fly)

-Machine Preacher Curl

-Kelso Shrug

-Weighted Hyperextension

-Weighted Crunch

-Wrist Curl

-Hip Adductor
-Hip Abductor

-Leg Extension

-Lying/Seated Leg Curl

-Calf Raise

EXTRALAR:
-Microloadingi unutma

5-8 Tekrar Aralığı

0-1 Rir
Kelso shrug yerine hareket onersene trapezler icin mahalle salonu amq

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
Kelso shrug yerine hareket onersene trapezler icin mahalle salonu amq
olm row makinesi yokmu onda yapiyon zaten. eger yoksa benchi gogsunu guzel yaslayabilecegin bi acıya cek barbel row atar gibi pozisyon alip shrug yapabilirsin

• +1
upper lower mogs

• +1
koskocaman upper biased yazıyorum şuraya hala upper lower yap diyenler var ümüğünüzü sıkacağım amk

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and pashanimair
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest and psikozbagimlisi

FBEOD;

-Pec Deck (Machine Fly)

-Machine Preacher Curl

-Kelso Shrug

-Weighted Hyperextension

-Weighted Crunch

-Wrist Curl

-Hip Adductor
-Hip Abductor

-Leg Extension

-Lying/Seated Leg Curl

-Calf Raise

EXTRALAR:
-Microloadingi unutma

5-8 Tekrar Aralığı

0-1 Rir

Attachments

• 4632931_4127292_dnrdustinkynigger.mp4
    2.1 MB
  • +1
Yav bir set ne az değil mi açıkla çabuk

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Yav bir set ne az değil mi açıkla çabuk
lan fbeodun olayi o zaten, tek set calısarakta kasa yeterli uyariyi saglayabilirsin, fazla calıstıgında yanma ve pump hissettigin icin daha iyi diye dusunuyorsun

• +1
Science based ve barfiks dnr

• +1
İkiside aynı bok iki eklem kullanmanmaman gerek kanat için kanatlar tek eklemi oynatıyor
daha absürt bişey duyduğumu hatırlamıyorum

• +1
Götünü parmaklamyaa devam et ozaman knk bi sikim bilmeden bidaha Thread açma sikerim 🤗
seni ölümüne kafes dövüşüne davet ediyorum ve götümü parmaklamicam

• JFL
  • JFL
Plansız programsız çalışmak daha zevkli nerem de ağrı yoksa orayı çalıştırıyorum hareketleri de götümden sallıyorum.

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, xlegend, pashanimair and 3 others
  • +1
  • +1
Reactions: Auchelius and pashanimair

FBEOD;

-Pec Deck (Machine Fly)

-Machine Preacher Curl

-Kelso Shrug

-Weighted Hyperextension

-Weighted Crunch

-Wrist Curl

-Hip Adductor
-Hip Abductor

-Leg Extension

-Lying/Seated Leg Curl

-Calf Raise

EXTRALAR:
-Microloadingi unutma

5-8 Tekrar Aralığı

0-1 Rir
sen bilgili birine benziyon araştırmalarda 2x frequency ile 3x frequency benzer sonuç veriyor o zaman fbeod yapmanın ne manası kalıyor iyi programlanmış ppl ile ne farkı var

• +1
Reactions: Auchelius and psikozbagimlisi
sen bilgili birine benziyon araştırmalarda 2x frequency ile 3x frequency benzer sonuç veriyor o zaman fbeod yapmanın ne manası kalıyor iyi programlanmış ppl ile ne farkı var
atrophy minimize ediliyor fbeodda. 36 ila 48 saatte bir antrenman atıyorsun ve buda tam stimulusun bittiği recoverynin tamamlandığı zamana geliyor genelde (iyi planlanmış bir fbeod ise) PPL'de ise iki pull day arasında hayvan gibi gün var. Ben şahsen pplden fbeoda geçtim ve ağırlıklarım hiç artmadığı kadar artıyor. Zaten 1 set yeterli stimulusu sağlıyorsa neden sadece itiş günü yapıp 3 tane kas grubuna hayvan gibi volüm yükleyeyim, o enerji ile tüm kas gruplarımı çalıştırıyorum. ve eğlenceli XD

• +1
Reactions: Auchelius and kurabiyecanavari31
atrophy minimize ediliyor fbeodda. 36 ila 48 saatte bir antrenman atıyorsun ve buda tam stimulusun bittiği recoverynin tamamlandığı zamana geliyor genelde (iyi planlanmış bir fbeod ise) PPL'de ise iki pull day arasında hayvan gibi gün var. Ben şahsen pplden fbeoda geçtim ve ağırlıklarım hiç artmadığı kadar artıyor. Zaten 1 set yeterli stimulusu sağlıyorsa neden sadece itiş günü yapıp 3 tane kas grubuna hayvan gibi volüm yükleyeyim, o enerji ile tüm kas gruplarımı çalıştırıyorum. ve eğlenceli XD
eyvallah şöyle bi program yaptım bi yorumlasana

1x peck deck

1x low to high cable crossover

1x lat pulldown

1x cable row

1x kelso shrug

2x shoulder press

2x lateral raise

1x reverse fly

1x triceps pushdown

1x tek el overhead extansion

2x preacher curl

1x bilek

1x squat

1x leg curl

1x calf raise

1x adductor

1x abductor

• +1
Reactions: Auchelius
eyvallah şöyle bi program yaptım bi yorumlasana

1x peck deck

1x low to high cable crossover

1x lat pulldown

1x cable row

1x kelso shrug

2x shoulder press

2x lateral raise

1x reverse fly

1x triceps pushdown

1x tek el overhead extansion

2x preacher curl

1x bilek

1x squat

1x leg curl

1x calf raise

1x adductor

1x abductor
kelso shrug yapabileceğin makine varsa cable row yapma derim machine row + kelso shrug kombola
shoulder pressi kesinlikle 1e indir, hergün yapmak zorunda değilsin göğüs hareketlerinde baya aktive oluyo
sırtta dediğimi uygularsan aynısı reverse fly içinde geçerli, sürekli yapmak zorunda değilsin.
triceps biceps bilek lower iyi squat yerine leg extension yapılabilir
alt sırt core acayip eksik hyperextension ekle yan düz, karın için crunch veya mekik makinesi
sürekli aynı şeyleri 2 set yapma. döngüde tut.

• +1
Reactions: Auchelius and kurabiyecanavari31
bu arada her şeyden ve hareketlerden önce sert ve ağır çalışın çoğu kişi dümenden idman atıyor tükendim diyip salıyor ama zorlasa 5 tekrar daha çıkaracak adam, yalancı tükenişe gitmeyin ve sert çalışın ikinci set yapıyorsanız ikinci sete en az 2 3 dk dinlenmeden aynı ağırlık ve tekrar sayısı ile girebiliyorsanız ilk setiniz yeterince sert değildir ve benim naçizane özel bi tavsiyem omuz hareketlerinde ilk set aşırı ağır girin çünkü ikinci setlerde omuz press hareketlerinde bence 5 dakika civarı dinlenmeden aynı ağırlık ve tekrar çıkmıyor o yüzden ilk set girebildiğiniz en ağırı girin çünkü ikinci set o girebildiğiniz ağırlık hafif düşük olsa bile çıkmayacak muhtemelen kişisel deneyimim böyle en azından

• +1
Reactions: Auchelius, psikozbagimlisi and wsdem
bu arada her şeyden ve hareketlerden önce sert ve ağır çalışın çoğu kişi dümenden idman atıyor tükendim diyip salıyor ama zorlasa 5 tekrar daha çıkaracak adam, yalancı tükenişe gitmeyin ve sert çalışın ikinci set yapıyorsanız ikinci sete en az 2 3 dk dinlenmeden aynı ağırlık ve tekrar sayısı ile girebiliyorsanız ilk setiniz yeterince sert değildir ve benim naçizane özel bi tavsiyem omuz hareketlerinde ilk set aşırı ağır girin çünkü ikinci setlerde omuz press hareketlerinde bence 5 dakika civarı dinlenmeden aynı ağırlık ve tekrar çıkmıyor o yüzden ilk set girebildiğiniz en ağırı girin çünkü ikinci set o girebildiğiniz ağırlık hafif düşük olsa bile çıkmayacak muhtemelen kişisel deneyimim böyle en azından
katılıyorum, salondaki ameleleri ağır çalışmaya zorluyorum bildiğin. herif machine flyı 12 tekrar yapmaya kendini şartlamış diye benden 3-4 tık az kilo takıyor ve benim iki katım kadar.
böyle boş şeyleri programınıza dahil etmeyin, ağır altına girmeden kas büyümez

• +1
Reactions: Auchelius and ZerefDragnee1l
katılıyorum, salondaki ameleleri ağır çalışmaya zorluyorum bildiğin. herif machine flyı 12 tekrar yapmaya kendini şartlamış diye benden 3-4 tık az kilo takıyor ve benim iki katım kadar.
böyle boş şeyleri programınıza dahil etmeyin, ağır altına girmeden kas büyümez
kası siktir et bağ doku ligamentler ve tendonlar da yüksek streste kalmadığı sürece gelişmez düşük kilo yüksek tekrarın tek yaptığı şey kasa stimulus vermek ama cnsi fazla yoruyor ve tendonlara ek bir katkısı yok tendonlar tükenmese de kaslarınız tükeniyor, ağır girin hatta ileride küre falan girerseniz de şu an ağır girdiğiniz için gelişen bağ doku götünüzü kurtarabilir ben bilerek salondakilere gatekeep atıyom yüksek tekrar attırıyom :lul:

• +1
Reactions: Auchelius and psikozbagimlisi
kası siktir et bağ doku ligamentler ve tendonlar da yüksek streste kalmadığı sürece gelişmez düşük kilo yüksek tekrarın tek yaptığı şey kasa stimulus vermek ama cnsi fazla yoruyor ve tendonlara ek bir katkısı yok tendonlar tükenmese de kaslarınız tükeniyor, ağır girin hatta ileride küre falan girerseniz de şu an ağır girdiğiniz için gelişen bağ doku götünüzü kurtarabilir ben bilerek salondakilere gatekeep atıyom yüksek tekrar attırıyom :lul:
rakip eleme başarılı

• JFL
Reactions: Auchelius and ZerefDragnee1l
squat yerine leg extension
Saçma. LE makineleri en hızlı full stack yapılabilen makineler ve squat yaparken quadlara çok daha fazla yük bindirebiliyosun biyomekanik olarak. 2 set back squat 2 set zercher 1 set front squat 3 set rdl yapıp ve core çalışıyorum lower günlerimde ve bacaklarım göxle görülür şekilde büyümeye başladı 1 ayda. Artı olarak manyak bir patlayıcılık artışı oldu. Çok daha rahat smaç vurabiliyorum.

• +1
Reactions: psikozbagimlisi