Sekate artık minox satmıyor

herson

herson

og lurker - sub 5
Nedense sekate artık minox satmıyor, hatta daha önce satan başka yerler de artık satmıyor. Üretici de mi sorun var acaba? Ne güzel 500 lira ya minox çekiyordum şimdi eczaneye 1000 lira bayılacağım.

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Ameliyat Masası and 3 others
Finasterid sadece eczanelerde mi var? Propecia çok pahalı olmuş, proscar alıp 4e bölsek 1.25mg şeklinde günlük nasıl olur? taktik var mı

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 277275 and 1 other person
3lüsü duruyor. Pazaramada da var

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, herson and 2 others
3lüsü duruyor. Pazaramada da var
cosmovitamin de 3 lü var onu alıcam ama güvenemiyorum. Sekate muhteşem bir iş yapıyodu. Amk neden satmayı bırakıyorlar ya. Bunun bir de sahtesi var sahte olanların kutusunun kenarında araç ikaz işareti var. Acaba bu ilaçları aldıkları yerden alabilir miyiz

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
Finasterid sadece eczanelerde mi var? Propecia çok pahalı olmuş, proscar alıp 4e bölsek 1.25mg şeklinde günlük nasıl olur? taktik var mı
250 değilmi olm proscar

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, Thrill and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
cosmovitamin de 3 lü var onu alıcam ama güvenemiyorum. Sekate muhteşem bir iş yapıyodu. Amk neden satmayı bırakıyorlar ya. Bunun bir de sahtesi var sahte olanların kutusunun kenarında araç ikaz işareti var. Acaba bu ilaçları aldıkları yerden alabilir miyiz
Genelde içinden kodla gönderiyorlar kodu sağlık bakanlığının sitesinde bakıyon orijinal mı değil mi diye

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Deleted member 277275