şeker yememek mantıklı mı

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

Hayattaki tek amacım Gandye dönüşmek
3 gündür yemiyorum aburcubur rafine şeker falan elim ayagım titriyor nasıl bir bagımlılık bu uyusturucadan farkı yok, normale göre daha sinirliyim, tahammülüm yok hiç bişeye ikide bir canım çekiyor beynime canlanıyor 1 haftadan sonra alışıyorsun falan deniyor bilmiyorum

3 gündür yemiyorum aburcubur rafine şeker falan elim ayagım titriyor nasıl bir bagımlılık bu uyusturucadan farkı yok, normale göre daha sinirliyim, tahammülüm yok hiç bişeye ikide bir canım çekiyor beynime canlanıyor 1 haftadan sonra alışıyorsun falan deniyor bilmiyorum
chad'sin zaten istedigini ye

• +1
Reactions: senualF, elemancomeback31, Auchelius and 2 others
YEMEYIN SUNU erKEK adamın yiyecegi meret değil bu

• +1
Reactions: Serialsuicide and why not me?
chad'sin zaten istedigini ye
cilt saglıgı yarrak gibi uyku düzeni bozuk göz altları simsiyah bişeyleri düzeltmem lazım şekeride normal düzeyde almıyordum hergün gereksiz overdoseluyordum dr sikberg videosu hopefuel verdi bazı seylere

• +1
Reactions: Serialsuicide
yeme üstad şekerden uzak dur

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Serialsuicide
şimdi bırakmazsam hiç bırakamam diye düşün ve bunun yokluğunun seni ne kadar zorladığını farket, oturup bunları düşünürsen az bişe canın sıkılır ama alışırsın 2-3 güne

• +1
  • Love it
canın çekiyorsa şekersiz içecekler iç veya meyve ye en kötü.Alışınca canın çekmiyor yaklaşık 6 aydır böyle ilerliyorum ben

• +1
  • Love it
Şeker = fruktoz

Zararlı hiçbir yararı yok

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back