Eren151
Bronze
Ben meyvedeki seker normal seker gibi zararlı degil diye 3 tane 25cm ithal muz yiyorum azaltimi sizce yoksa bole devammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yakabiliyorsan pek sorun yok denilebilir.Ben meyvedeki seker normal seker gibi zararlı degil diye 3 tane 25cm ithal muz yiyorum azaltimi sizce yoksa bole devammı
Fazla bencede 1 tane iyimiYakabiliyorsan pek sorun yok denilebilir.
Yine de 3 fazla gibi
3 tane de yeme bide 25cm olmasi önemli miBen meyvedeki seker normal seker gibi zararlı degil diye 3 tane 25cm ithal muz yiyorum azaltimi sizce yoksa bole devammı
özellikle belirtiyorsa bunda bi iş var3 tane de yeme bide 25cm olmasi önemli mi
her kişinin şeker toleransı farklı söyleyenlerde ortalama bi fikir falan vermeye çalışır önemli olan insülin direncine kan şekerine baktırman bu sayede en azından daha net bir çıkarım yapabilirsin şeker hakkında.Ben meyvedeki seker normal seker gibi zararlı degil diye 3 tane 25cm ithal muz yiyorum azaltimi sizce yoksa bole devammı
Kan testinde çıkıyormuher kişinin şeker toleransı farklı söyleyenlerde ortalama bi fikir falan vermeye çalışır önemli olan insülin direncine kan şekerine baktırman bu sayede en azından daha net bir çıkarım yapabilirsin şeker hakkında.
25cm ayrintisini belirtmen iyi olmuşBen meyvedeki seker normal seker gibi zararlı degil diye 3 tane 25cm ithal muz yiyorum azaltimi sizce yoksa bole devammı
özel değilse ve çok belirgin değilse bakmıyolar geneldeözel olarak söylemen lazım onlara kan şekerin genel kan tahlilinde gözüküyor insülin gözüküyor mu tam hatırlamıyorum ama sorsan yaparlar.